90 Dakikada 5 Cm Uzamak İster Misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

90 dakika süren bir operasyonla beş santim daha uzun görünmek artık çok kolay.

Kafatası ve kafa derisi arasına yerleştirilen bir silikon sayesinde normalden biraz daha kısa olan insanların yardımına koşan bu yeni uygulama, lokal anesteziyle gerçekleşiyor. Hasta sadece bir gece hastanede kalıyor. Ertesi gün ise daha uzun bir insan olarak bıraktığı hayata geri dönüyor.

Özellikle askerlik, polis memurluğu, hosteslik ve modellik gibi boy standardı gerektiren meslek gruplarına dahil olmayı kıl payı kaçıranlar için 'kafadan 5 santim uzamak' mümkün. Bu operasyonun bedeliyse 8 bin dolar.

Madrid'deki kliniğinde 'kafadan boy uzatma tekniği'ni geliştiren Dr. Luis de la Cruz, şuana kadar 47 hasta üzerinde oprasyonu başarıyla gerçekleştirdi. Işık (La Luz) Kliniği, bu ameliyatın dünyada şimdiye kadar yapıldığı tek yer.

22 yıldır plastik cerrahi alanında çalışan 47 yaşındaki doktor, hostes olmak isteyen bir hastasının bu hayale operasyon sayesinde kavuştuğunu söylüyor.

İnsan boyunu ortalama 3 santim, en fazla 5 santim kadar uzatan bu yönteme başvurmadan önce dikkate alınması gereken tek bir nokta var. O da kişinin yüz şekli. Yuvarlak yüz hatlarını uzun ve ince hale getiren bu operasyon zaten uzun ve ince hatlara sahip olan bireylerde ise fazla yapay duruyor.

Doktorun bir hastası ameliyatı olduktan sonra hayatının değiştiğini ve artık farklı bir insan olduğunu söylüyor.

Kafadan 5 santim uzamak, insana farklı bir görünümün dışında, özgüven de getiriyor olmalı.

Vatan

• Beğen
Tepkiler: balyoz61 ve HackerCelik

POWER

POWER

Üye
Walla uzamak isterdim şöle 5 cm de iyi olurdu ama değmez bence ;)

mservank

mservank

Üye
polis olmak için felan vücut ölçüleriyle oynamak çok aptalca geliyor 5 cm için gereksiz o kadar para

kmö

kmö

Üye
çok şükür ihtiyacım yok

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
zaden sırrık gibiyim gerek yok:D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
amann kalsınn...boyum kısa ama yine de istemem bu şekilde uzasın...:)

canturgay

canturgay

Üye
iyide öyle kafa uzuyormuşş...
kafanın vücuda oranı bi acaip olur herhalde..

'_ergin_'

'_ergin_'

Üye
saol

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
dewamlı uzaya bilionmu sanki:D her 90dk da 5cm:D

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
5cm için değermi

schumici

schumici

Üye
bence hiç bulaşmayın

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
2 metreyi geçmem için yeterli bir uzunluk... ama bana göre aşırı gereksiz..!!

_KadirşinaS_

Üye
polis olmak için felan vücut ölçüleriyle oynamak çok aptalca geliyor 5 cm için gereksiz o kadar para

Yani polis olmak için o parayı verelim de, sonra telafi etmek için kaç sene para biriktireceğiz. Saçma bence de!!

süperismail

süperismail

Üye
Istemem Sağol

botanixx

botanixx

Üye
çok isterim ama yazıyı okuyum dedim kafatası felan diyo neyse kalsın :)

nrkrts

Üye
kalsın ben boyumdan memnunum

leiche

leiche

Emekli Yönetici
minyon biri olarak konuşuyorum.
allah böyle yaratmış ne diyeyim
bence doğallığı bozmak hiçte hoş olmasa gerek

tanso

tanso

Üye
doğal yolu yokmu bunun :)

nenene

Üye
walla koca kafalı olmak istemezdim :)

Süleyman91

Üye
Günümüzde bir çok kişi boyundan şikayetçi..Açıkcası bu konuda sıkıntı çeken insanlardandım.Gördüğüm kadarıyla sizlerde bir nevi sıkıntı çekiyorsunuz ve boyunuzu uzatmak istiyorsunuz..
Arkadaşlar yaklaşık 5.5-6 ay önce biotall adlı bir ürünü arkadaşlarım bana tavsiye etti..İşe yaraması ümidiyle ürünü sipariş ettim ve gerçekten işte yaradı..Kullanmadan önce boyum 1.65 iken ürünü kullandıktan sonra boyum 1.69 oldu ve gerçekten şuanki halimden çok memnunum..Benden sizlere bir dost tavsiyesi Biotall'ı kullanmanızı tavsiye ederim. :bye2:

Üst Alt