9.Sınıf Oys

Sponsorlu Bağlantılar

Emenike29

Üye
    Konu Sahibi
9.Sınıf Oys
Beyler ben imam hatip lisesinde okuyorum.5 zayıfım vardı.Kuran-fizik-geometri-matematik-kimya.İlk sınavlarda sadece matematiği verebildim 70 aldım.Sınıfta kalmamam için en az kaç ders vermeliyim?
Not:Kuran dersi baraj ders.

Emenike29

Üye
    Konu Sahibi
Sınavlara girmeden önce ortalamam 51.33 idi.

Anil-D

Anil-D

Üye
55 yapman gerekiyor ortalamayla gecmek için

Emenike29

Üye
    Konu Sahibi
Kuran dersini geçersem 3 zayıf kalıyor.Bazıları 3 zayıfla sorumlu geçiliyor diyor doğru mu?

Anil-D

Anil-D

Üye
dogrudur 3 sayıfla gecersın yazın verme kosuluyla ama ortalaman 55 ve üzeri ise ortalamayla gecersin ama kuran dersını vermezsen sorumlu gecersin

Emenike29

Üye
    Konu Sahibi
Peki.Ortalamam 55 ve üzeri Kuranı verdim.Sorumlumu oluyorum diğer derslerden?

Anil-D

Anil-D

Üye
hayir ortalamayla gecıyosun bızım okulda öyle ve bldgm kadarıyla

Emenike29

Üye
    Konu Sahibi
Benim içimde kalmasın ben sorayım.Benim şimdi sınıfta kalmamak için ne yapmam lazım.Birde bunu açıklar mısın? :)

Anil-D

Anil-D

Üye
3 yada 2 sini vermelısın

Emenike29

Üye
    Konu Sahibi
Sana da çok soru sordum ama affet. :)
Peki sadece Kuran'ı verirsem ne olur?Sorumlu olup 10.sınıfa geçer miyim?

Anil-D

Anil-D

Üye
evet olur 3 dersten gecersın sorumlu ama diploma alamassın vermdn drslerini

Emenike29

Üye
    Konu Sahibi
Heee.Yani Kuran dersini verince 10.sınıftayım ve diğer dersler sorumlu oluyor.Onlarıda 12.sınıfa kadar vermem gerekiyor.
Çok sağol Anıl. :)

Anil-D

Anil-D

Üye
aynen mühim degil gecersin isallah benim bu son senem tek istegm ögretmenligın tutması

Emenike29

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Kuran dersini verdiğim zaman 3 zayıf kalıyor.O zaman ortalamaya bakılmadan 10.sınıfa sorumlu olarak geçiyor muyum?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Arkadaşlar Kuran dersini verdiğim zaman 3 zayıf kalıyor.O zaman ortalamaya bakılmadan 10.sınıfa sorumlu olarak geçiyor muyum?
Evet 3 zayıfla sorumlu geçiyorsun . Yanlız iyi birşey zannetme sorumlu geçmeyi. Elinde ise hepsini ver şimdiden . Ben hala matematik den sorumluyum 2 yıldır verecem daha veremedim

Emenike29

Üye
    Konu Sahibi

Evet 3 zayıfla sorumlu geçiyorsun . Yanlız iyi birşey zannetme sorumlu geçmeyi. Elinde ise hepsini ver şimdiden . Ben hala matematik den sorumluyum 2 yıldır verecem daha veremedim

Şimdi ben Kuranı geçersem 10.sınıfa geçer miyim?Birde 3 zayıf olunca ortalamaya bakılıp mı geçiliyor yoksa 3 olunca direk geçiliyor mu?
Birde şu an mat.den 70 aldım.16 kredi geldi mi bana yoksa sayılmıyor mu?

Anil-D

Anil-D

Üye
3 zayıfla sorumlu gecersin kuranı verdinmi

Anil-D

Anil-D

Üye
55 ve üstü olaçk birini verirsen 55 olabılır

Emenike29

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al