9.maxicep avatar yarışması oylamalar başladı.!

Sponsorlu Bağlantılar

9.axicep avatar yarışması oylamalar.

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .

Anıl Umut

Emekli Yönetici
fatihcim kalbini kırarım sana demedim herşeye atlama birazdan o gelir beni bulur sen merak etme:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
ben kontör hediyesinin olduuğnu bilmiyodum :) senden öyle bişey beklemiodk ki üstüne alındın sanırım..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hayır beni rahatsız eden benim yorumumun üstüne gelen bu yorum
kardeşim sakin ol yaaa boşverin yaaa alt tarafı bi yarışma kazanan ne kazanıyo yaaa kazanana ben verim 10 kontörünü 20 kontörünü. kırıldığınıza üzüldüğünüze sinirlendiğinize değer mi boşverin kardeşim yaaa

--------------- Ekleme ---------------

neyse yanlış anlaşılma olabilir iyi geceler herkese
zaten bu oyundan pek bişi çıkmaz inşalah sen 1. olursun salih bari hiç değilse hile yapmadı 1. olan diyebiliriz:oke:

Soneday

Soneday

Üye
:):)

Atakan

Atakan

Üye
bak olm benimle karşı karşıya gelmek istemezsin dalaşma hareket yapma

kural mural kalmamış arkadaşım isteyen girebilir dingonun ahırı gibi benim yerime bu arkadaşı yazın
neden bu kadar agresif sin anlayamıyorum :hmmm

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ya arkadaşım mahsus mu yapıyosunuz bunu neden eski yorumları getirip gözümüze gözümüze sokuyosunuz
neden yeni bi tartışma açıyosun evet agresifim nedenini sorma öyleyim işte
iyi geceler

Atakan

Atakan

Üye
kestirip atıyosun agresifim naapcan sorma nedenini vs vs. ortamı basit avatar yarışması için bu kadar germeye ne gerek var?:nono:

schumici

schumici

Üye
hayır beni rahatsız eden benim yorumumun üstüne gelen bu yorum
kardeşim sen boşuna üstüne alınıyosun ben senin şahsına demedim ki kontör olayını. seni geriyolar sakin ol dedim sonrada genel anlamda kontör peşindemisinizde bu kadar ciddiye alıyosunuz dedim. bunu bu şekilde üstüne alınacağını beklemiyodum. kusura bakma ama hakkatten kırdın beni.

Salihyet

Salihyet

Üye
olur böyle şeyler, büyütmeyelim..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bugün daha iyiyim bu konuları kapatalım artık
kardeşim sen boşuna üstüne alınıyosun ben senin şahsına demedim ki kontör olayını. seni geriyolar sakin ol dedim sonrada genel anlamda kontör peşindemisinizde bu kadar ciddiye alıyosunuz dedim. bunu bu şekilde üstüne alınacağını beklemiyodum. kusura bakma ama hakkatten kırdın beni.

kırdıysam affolsun kusura bakma gerçi yazmıştım altına yanlış anlaşılmış olabilir diye belki dikkat etmemişsindir
neyse k.bakma:oke:

Pure Life

Pure Life

Üye
arkadaşlar king_maxi ayın 3unde üye olmuş bırkaç mesajı var isinbayevaya oy verdıkden sonra nedense onlıne olmamış ve ne tasadüfse iki gün geçmiş büyükkartal üye olmuş hiç mesajı yok isinbayevaya oy vermiş :kop:ben mi kızın gunahını alıyorum yoksa

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Dj Airmax™;1039524' Alıntı:
arkadaşlar king_maxi ayın 3unde üye olmuş bırkaç mesajı var isinbayevaya oy verdıkden sonra nedense onlıne olmamış ve ne tasadüfse iki gün geçmiş büyükkartal üye olmuş hiç mesajı yok isinbayevaya oy vermiş :kop:ben mi kızın gunahını alıyorum yoksa
ya sen ne yapmaya çalışıyorsun ortamı germeyi bırak...hem yazmışsın adminler kontrol etti bi sorun yok hemde şimdi de böyle diyorsun...ayrıca büyük kartal 5 eylülde üye olmuş yani fake olcağını sanmıyorum...diğer üye ise maxi ile başlıyor yani maxiğ tanıyan biri...yani fake...bunlar benim düşünceler

Pure Life

Pure Life

Üye
arkadaşım ben hatam oldugundada yazarım bışı gordugumdede tamammı kimsenın hakkını yemem yıyenede tahammül edemem farklı bilgisayardanda fake olabılır yanılıyorsamda adam gıbı çıkar özurdedılerım

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Dj Airmax™;1039548' Alıntı:
arkadaşım ben hatam oldugundada yazarım bışı gordugumdede tamammı kimsenın hakkını yemem yıyenede tahammül edemem farklı bilgisayardanda fake olabılır yanılıyorsamda adam gıbı çıkar özurdedılerım
bize de bu yakışır:oke:

_KadirşinaS_

Üye
ya sen ne yapmaya çalışıyorsun ortamı germeyi bırak...hem yazmışsın adminler kontrol etti bi sorun yok hemde şimdi de böyle diyorsun...ayrıca büyük kartal 5 eylülde üye olmuş yani fake olcağını sanmıyorum...diğer üye ise maxi ile başlıyor yani maxiğ tanıyan biri...yani fake...bunlar benim düşünceler

isinbayevayı sen neden savunuyorsun. Ülen henry sen adam olmazsın.Bu sitenin yönetimi de sana tahammül ediyorlar ya helal olsun.

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
isinbayevayı sen neden savunuyorsun. Ülen henry sen adam olmazsın.Bu sitenin yönetimi de sana tahammül ediyorlar ya helal olsun.
söyleyene bak kimi tahammül ettikleri belli...ayrıca istediğimi savunurum...seni alakadar etmez...

C01aY

C01aY

Üye
Bu arada ne zaman sonuçlanıyo yarışma?:)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
site yönetimini anlamıyorum zaten banlamamaktan yanalar bunu biliyorum talimat verilmiş banlanmasın diye
rahat olsun banlanmaz ne yapsa ceza puanı alır
isinbayeva ya gelince onu savunuyor bi ilgisi var ya iki nick de onun (zayıf bi ihtimal çünkü msn den görüşdüm isinbayevayla ama tatmin olmadım)
abi hiç kafa yorma sen bu yarışmayada bunada boşver ben çekildim rahatım baş ağrıtmıyolar artık
sen de çekil gitsin zaten 1 gün kaldı 1 oyun var
benim 5 di çekildim :pro:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
site yönetimini anlamıyorum zaten banlamamaktan yanalar bunu biliyorum talimat verilmiş banlanmasın diye
rahat olsun banlanmaz ne yapsa ceza puanı alır
isinbayeva ya gelince onu savunuyor bi ilgisi var ya iki nick de onun (zayıf bi ihtimal çünkü msn den görüşdüm isinbayevayla ama tatmin olmadım)
abi hiç kafa yorma sen bu yarışmayada bunada boşver ben çekildim rahatım baş ağrıtmıyolar artık
sen de çekil gitsin zaten 1 gün kaldı 1 oyun var
benim 5 di çekildim :pro:
1. olamayacağını anladı çekildi şimdide millete kendi stratejisini uyguluyor...isinbayeva benim yakın arkadaşım savunmak en doğal hakkım siz eleştiride bulunurken size ses çıkartan yok...

Üst Alt