9.maxicep avatar yarışması oylamalar başladı.!

Sponsorlu Bağlantılar

9.axicep avatar yarışması oylamalar.

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ışın 8 oyu bulunan isinbayeva :oke:

schumici

schumici

Üye
ALLAAAAH gerilim artmaya başlıyo haaa:D:D:D

Salihyet

Salihyet

Üye
gslikahraman arkadaşda kendine oy vermiş..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
DeadSiLeNCe da kendine oy vermiş..

--------------- Ekleme ---------------

+
özkan2001 de kendine oy vermiş..

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
hani yarışma kurallarında kendine oy vermek yoktu.herkes kendine oy veriyo ama diğer bi yarışma kuralı msnden oy istedik diye diskalifiye ediliyoruz.bu ne biçim adalet. :@

Salihyet

Salihyet

Üye
hani yarışma kurallarında kendine oy vermek yoktu.herkes kendine oy veriyo ama diğer bi yarışma kuralı msnden oy istedik diye diskalifiye ediliyoruz.bu ne biçim adalet. :@
relax...

öncelikle kurallar açık bir biçimde söylenmediği için olanlar tamamen düzgün cümle kuramamaktan kaynaklanıyor.. Yeni üyelik alıp kendine oy vermek yasaktır demekle , Yeni üyelik alıp kendine oy vermek, yada kendi adayına oy vermek yasaktır şeklinde bi cümle kuralları daha net açıklardı, fakat sen rahat durmuyorsun ve kişileri zor durumda bırakıyorsun.. forum hayatımda o kadar çok kişi gördüm ki hayır diyemeyen, bunu engellemek bence otoritenin alması gereken bi karardır.. Zaten alınan bir karara senin verdiğin şekilde bi tepki vermek en yanlış yoldur, eğer haklıysan sakin olacaksın ve öncelikle DİNLEYİP , ANLAYIP sessiz ve sakin bir biçimde şikayetini bir yöneticiye dile getireceksin.. Gördün ki yarışmayı düzenleyen arkadaş ddaha genç henüz bir tecrübesi bulunmuyor, sana bu döküman gibi yazıyı uygulamak düşüyor.. Saygılar sunuyorum canım..

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar negative söyledim düzelticek oyları henry sen kendine oy vermedin oy istedin;)

Gördün ki yarışmayı düzenleyen arkadaş ddaha genç henüz bir tecrübesi bulunmuyor.
nası tecrübem bulunmuyo yaa:)
sen bana tecrübesizmi diyosun yani:hmmm

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
relax...

öncelikle kurallar açık bir biçimde söylenmediği için olanlar tamamen düzgün cümle kuramamaktan kaynaklanıyor.. Yeni üyelik alıp kendine oy vermek yasaktır demekle , Yeni üyelik alıp kendine oy vermek, yada kendi adayına oy vermek yasaktır şeklinde bi cümle kuralları daha net açıklardı, fakat sen rahat durmuyorsun ve kişileri zor durumda bırakıyorsun.. forum hayatımda o kadar çok kişi gördüm ki hayır diyemeyen, bunu engellemek bence otoritenin alması gereken bi karardır.. Zaten alınan bir karara senin verdiğin şekilde bi tepki vermek en yanlış yoldur, eğer haklıysan sakin olacaksın ve öncelikle DİNLEYİP , ANLAYIP sessiz ve sakin bir biçimde şikayetini bir yöneticiye dile getireceksin.. Gördün ki yarışmayı düzenleyen arkadaş ddaha genç henüz bir tecrübesi bulunmuyor, sana bu döküman gibi yazıyı uygulamak düşüyor.. Saygılar sunuyorum canım..
zaten 2 arkadaş ve ben şikayet ettik...yani durumun değişmemesinden dolayı tepki veriyoruz...ayrıca fark ettinse 13 sayfadayız yani dinleyip okuyup beklemişim..heralde kontör verildikten sonra yazmamı beklemiyordun :bilmem:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
fatihsagohiphop™;1037893' Alıntı:
nası tecrübem bulunmuyo yaa:)
sen bana tecrübesizmi diyosun yani:hmmm

Yazmaycaktın yaş kısmına 13 diye!!! Bak mesela aramızda kalsın ben aslında 11 yaşındayım ama 22 yazdım, daha kimse bana tecrübesiz demedi...
:ehe

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi

Yazmaycaktın yaş kısmına 13 diye!!! Bak mesela aramızda kalsın ben aslında 11 yaşındayım ama 22 yazdım, daha kimse bana tecrübesiz demedi...
:ehe
11 yaşındamısın şaka yapıyosun:ehe

Atakan

Atakan

Üye
evet ya önüne gelen kendine oy vermiş salihe de kaymışlar ama böyle düzensiz yarışma olmaz ki bizde kendimize oy verelim zaten henrybenzema1410 a verilen oylar caldereye verilmiş gibi gözüküyo ama calderenin oyları 7 oylar kaymış galiba

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
evet ya önüne gelen kendine oy vermiş salihe de kaymışlar ama böyle düzensiz yarışma olmaz ki bizde kendimize oy verelim zaten henrybenzema1410 a verilen oylar caldereye verilmiş gibi gözüküyo ama calderenin oyları 7 oylar kaymış galiba
en kısa sürede düzenlenecektir.;)

Atakan

Atakan

Üye
umarım öyle olur

Salihyet

Salihyet

Üye
Yazmaycaktın yaş kısmına 13 diye!!! Bak mesela aramızda kalsın ben aslında 11 yaşındayım ama 22 yazdım, daha kimse bana tecrübesiz demedi... :ehe

ben yaşı baz alarak yorumda bulunmadım, forumda ilk defa böyle bi yarışma düzenliyor arkadaş , elbetteki tecrübesiz, kimse yaşına bakarak yorum yaptığımı söylemesin..
ben burdad 5-6 tane istanbul buluşması düzenlemişim, tecrübeliyim, fatih kardeşim ilk defa böyle bi yarışma düzenlemişse tecrübesizdir..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ahh fatih ahh sana yaz demiştim demi koca harflerle kimse kendine oy veremez diye sen küçük bi açıklamayla yetindin o da zaten konu içinde kayboldu gitti
bitsin gitsin yarışma ya başlarım yarışmasına kapatın konuyu her kafadan bir ses yok biz niye diskaliiye edildik yok o buna bu kendine oy vermiş yeter!
benim ismimi silin ordan istemiyorum yarışmayı
çekiliyorum yarışmadan sil fatihcim beni ordan

yok oy kaymış yok bilmemne ne bu be

Üst Alt