Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Torrent indirirken bu olay olması doğaldır.. Çünkü, diğer insanlar seed yaptıkça senin dowload hızın artar..
Torrent değil internet download manager hatta firefox ve internet explorerın kendi indirmelerini kullanarak bu hızı elde edebiliyorum. Tabi indirme yaptığım siteninde bu hıza izin vermesi gerekiyor.
Ayrıca sen doğal karşılamışsın. Acaba 8MB pakedini kullandığım için mi yoksa torrent indirdiğim için mi?
Ya 1megabit hız saniyede 120kb küsürlu bisiydi. O elde ettiğin hız normal yani.
oda hızmıbak bu resim gerçektir be bizzat ben çektim saniyedeki indirme hızına bak
(Not: Resim Üzerinde herhangi bir oynama yapılmamıştır.)
oda hızmıbak bu resim gerçektir be bizzat ben çektim saniyedeki indirme hızına bak
Bu durum sistemin bir süre hesapmala yapmamasından kaynaklanıyor. Şöyle ki; indirme hızı misal 800Kb/s olarak 3-4 sn boyunca gösteriyor. Ardından birden bire indirme hızında patlama olmuş gibi görünüyor. Yani hesaplayıcı 3-4 sn yi 1 sn gibi hesaplıyor kendine gelince. Bu da 3-4 sn veya daha ne kadar takılmışsa hepsini toplu halde gösteriyor. Normalde bu hız mümkün değil. Zaten 1.1 MB ile indirme yapabiliyorsam, normalde 1.0 ile indirme yapabilmem gerekiyordu.
A.b.d bı saglayıcı sanıye de 1gb dowloand hzı saglarken bız 1mb hesabı yapıyoz. Acayıp gerı kalmısız
ya adamlar cepnet hızına razı 1 mbs bulunmaz hint kumaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?