Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8800 çin malı sadece 300 ytl
Sponsorlu Bağlantılar
haylazz79
Üye
Konu Sahibi
__Midas__
Üye
pahalı gibi, daha uygun bişeler sölersen alabirim, bide benzerlik derecesi nedir ,
[email protected] eklesinler her türlü cihaz getirtebilirim saat telefon ps3 ne isterseniz
caner90
Üye
çook pahalı dion arkadım bn 8800 carbon arteyi 200tl aldım
haylazz79
Üye
Konu Sahibi
A 1 kalite arte saphire bu neyse konu kilit pls
anl_tr
Emekli Yönetici
ya siz ciddimisiniz sahte telfon alınırmı ya amma hava atmaya meraklısınız ha.
300 giderim babalar gibi 7210süper nova laırım henüz kimsede yok al sana hava
sahte 8800 1 kalite olsa nolcak elde hemen belli oluyo.Gördüm inceledim benim telfoncu bir arkadaşta almayın arkadaşlar böle telfonları.Sar degerleri çok yüksek parçalrı bulunmuyo.Siz zararlı çıkarsınız..Benden demesi
xkadir61
Üye
helalinden 1 ytl toslarım. değeri bu kadar. yeğenime oyuncak olur anca
erfc20
Üye
300 ytl etmez 150 anca eder
haylazz79
Üye
Konu Sahibi
8800 aRte saphire bu saglam yanı sonucta cın malı ama s aglam yanı
ZaZuM
Üye
kaçak ve orjinal telefonla ayrı ayrı 1 saat konuşun bi üst msjin nedemek istediğini anlarsınız
teomaniax
Üye
bende aldım arkadaşlar birebir aynısı hiçbir farkı yok hatta kapağı orjinalinden daha iyi ama tabi bazı sorunları da var benm tel pek şarj tutmuyor
erosadist1
Üye
arkadsım bendede wr bır tne nokıa 8800 carbon art 250 dıyorum ama pazarlık payı wardır
--------------- Ekleme ---------------
ARKADSLAR NOKIA 8800 CARBON ART WAR ELIMDE 1 TANE GRI RENKLI 250 TL FIYAT BELIRLEDIM AMA PAZARLIK OPAYI WARDIR MSN ADRESIM [email protected] tel 05067616105
kamikazeee07
Üye
çooookkkk...
erosadist1
Üye
NE COQU YA telefon cın malı degıl ama benım kı fınlandıyaa cın malı ıle arasında dunya kadar fark war
serhatovic82
Üye
Arkadaşlar bende çin malı tlflar var mardindeyim şuan istiyene kapıda ödeme ilede yollarım