8600 luna soru ?

Sponsorlu Bağlantılar

biologevo

Üye
    Konu Sahibi
8600 luna soru ?
arkadaşlar elimde bi 8600 luna var ve ben bu telefonun çin malı olup olmadığını bilemiyorum. şimdi ben şüphe sebeplerini sölücem ilgili arkadaşlar yorumlasın. 1) telefonun üretim yeri made by nokia yazıo bilmiorum neden öle yazıo finland vs değilde ? 2) 8600d yazıyor d series diye bişi var mı ? 3) menüsü normal nokia menüsü ama sizce aynı menüyü çinliler yapabilirler mi ? telefonun dış görünüşünü aynı yapmışlar sizce menüyüde aynı yapabilirler mi?

bu önemli bi soru çin malı ise telefonu satıcam onun için tam bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim saygılar... tşkler...

evren__13

Üye
arkadaşlar elimde bi 8600 luna var ve ben bu telefonun çin malı olup olmadığını bilemiyorum. şimdi ben şüphe sebeplerini sölücem ilgili arkadaşlar yorumlasın. 1) telefonun üretim yeri made by nokia yazıo bilmiorum neden öle yazıo finland vs değilde ? 2) 8600d yazıyor d series diye bişi var mı ? 3) menüsü normal nokia menüsü ama sizce aynı menüyü çinliler yapabilirler mi ? telefonun dış görünüşünü aynı yapmışlar sizce menüyüde aynı yapabilirler mi?

bu önemli bi soru çin malı ise telefonu satıcam onun için tam bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim saygılar... tşkler...
ustacım bak telefonun herhangi bi yerinde çince bi yazı varmı ve aldığın fiyat çok önemli ben şimdi bu telefonun çin malını bile 550 ytl ye satuıyorum ama orjinalinin spotu dahii 1200 ytl civarı ve bunlarda 2 çeşit hafıza kartlı vede hafıza kartsız orjinal lunada hafıza kartı yoktur ve 128 mb kendi belleği var ayrıca çin malı ise bulutut ismi unidev diye gecer dosya alırken kod sorar bulutut kullanınmöından fark edersin kamera çekim kaitesi 640*480 ise bu telefon çin malı eyer 1024*768 pixel çözünüğrlük mevcutsa iöçinde bu orjinal olduğunu ortaya koyar teşekkürler ...

DoggyMania

DoggyMania

Üye
resmini koyarmısın cihazın...

technoman34

technoman34

Üye
bana telefonunun IMEI numarasını verirsen sana cihazın garantili olup olmadığını, hangi ülke garantisinde olduğunu ve hangi ülkede üretildiğini söylerim.

safakk

safakk

Üye

forumda bi yerde gömüştüm imeisini mi yazıyodun neydi sana buluyordu nerde üretildiğini d serisini ilk senden duydum3)evet yaparlar nede olsa çin n99 u nası yaptılar :ehe

nightdragon35

nightdragon35

Üye
bu çinlilerden korkulur.ama aldıgın fiyat belli eder kendini.kaç paraya aldıgını söylersen.birde imei nodan sorgula garantili olup olmadıgını bulursun.

biologevo

Üye
    Konu Sahibi
ustacım bak telefonun herhangi bi yerinde çince bi yazı varmı ve aldığın fiyat çok önemli ben şimdi bu telefonun çin malını bile 550 ytl ye satuıyorum ama orjinalinin spotu dahii 1200 ytl civarı ve bunlarda 2 çeşit hafıza kartlı vede hafıza kartsız orjinal lunada hafıza kartı yoktur ve 128 mb kendi belleği var ayrıca çin malı ise bulutut ismi unidev diye gecer dosya alırken kod sorar bulutut kullanınmöından fark edersin kamera çekim kaitesi 640*480 ise bu telefon çin malı eyer 1024*768 pixel çözünüğrlük mevcutsa iöçinde bu orjinal olduğunu ortaya koyar teşekkürler ...

adaşım evren arkadaşımın dediklerine bakarsak telefon çin malı değil , özellikle bluetoth ve kamera özellikleri çin mallarında dediğin gibi öyleyse benim telefonum orjinal kesinlikle. kamera görüntüsü 2mp olduğu kesin ve bluetothtada sorun yok bildiğimiz nokialardaki gibi , hafızası 128 mb ve de. ya ne bilim benim takıldığım ve bu soruları sormamın genel sebebi imei nin yanında by nokia yazısının olması ile başladı şüphe. ama bi sorun yok hepinize çok tşk ilginiz için gerçekten, emeğinize sağlık ...

mepge

Üye
Hocam üzülerek söylüyorum ki ürün çin malı!

gazili_01

Üye
arkadaşlar ben daha bugun baktım telefonun özellikleri aynı görünüşü aynı tanıdık telefoncu var hem orjinalini hemde çin malını aldım hiç bir fark yok ben yarın alacagım çin malı olanların nası oldugunu söylemelerini rica ederim

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
made by nokia çin de üretilmektedir. ve senin aldıgın 8600 sa 1. sınıf çin işçiliğiyle yapılmış

svip

svip

Üye
gaziantep de üretilmiş de olabilir :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt