turbocore35
Üye
yalnız farkındaysan gmd 3 sn daha fazla çekilmiş .aynı kareler ?
.yalnız farkındaysan gmd 3 sn daha fazla çekilmiş .aynı kareler ?
.senin isteiğin aydınlık çekmesi ise ve fazla para vermek istemiyorsan L720 al tavsiye ederim gece çekimleri bir çok telefonla kıyaslanıyoraynı kareler ?
onu dudağımla kapattığım için oldu 820 yi ise kamera tuşu ile ve bu arada konu ile alakası yokyalnız farkındaysan gmd 3 sn daha fazla çekilmiş ..

tmm kardeşimde 820 de neden flaşı açmıyorsun peki bide bukadar gmd yi övüyorsan gmd kullanırsın yani seninde bununla ilgili konu açmana gerek yoktu .onu dudağımla kapattığım için oldu 820 yi ise kamera tuşu ile ve bu arada konu ile alakası yok![]()
.8.7 mp carl zeiss bundan daha iyisini yapabilir ben zaten sıkıntı etmiyorum sadece sinir ediyor zaten kesinlikle değiştireceğim bu telefonutmm kardeşimde 820 de neden flaşı açmıyorsun peki bide bukadar gmd yi övüyorsan gmd kullanırsın yani seninde bununla ilgili konu açmana gerek yoktu ..
yalnız bu işte bi terslik war videolarda hep 1 sn ileri yada geri we ben bu işte bi terslik var diyorum flaşı neden açmadın ozaman 820 deyine aynı kareler

yine aynı kareler
8.7 mp carl zeiss bundan daha iyisini yapabilir ben zaten sıkıntı etmiyorum sadece sinir ediyor zaten kesinlikle değiştireceğim bu telefonu
Flashı açsana dostum.Flash eklemiş demi adamlar.Eklemeseler vay flash eklememişler bu nasıl telefon, "820'nin rezilliği ( Flash bile yok )" diye konu açacaktınız.Adamlar eklemiş kullanmıyorsunuz.flaş demissiniz flaş çift led flaş 3metreye kadar etki edebilir yani flaşlık bir durum yok ortada
Ha ileriside görünmüyor diyorsan yapman gerekeni söyledi herkes.Tabi bize düşmez ne yapman gerektiğini söylemek ama bi tavsiye sadece.bence karıncalı gmd dense kapkaranlık çeksin daha iyi sen en iyisi gmd kullan Lumia Üyesi Olma beğenmiyorsun brşeylerflaş demissiniz flaş çift led flaş 3metreye kadar etki edebilir yani flaşlık bir durum yok ortada
hiç kimse videonun karıncalığına bakmaz telefonları yan yana tuttuğundaki görüntüye bakar.
Muhalefet için değil gerçekten o karıncalı çekimdense karanlığı tercih ederim. (İşletim sistemi farkının getirisinden bahsetmeme bile gerek yok sanırım)İşte.Keşke her cihaz mükemmel olsa. Yani şunu demeden edemiyorum ; Gece karanlığında iyi ve aydınlık çekse nolurr çekmese nolur ?

Bak mesela burda aynı kareler demişsin.Nasıl aynı kare? Nerde o karşıdaki bakkalın ışığı.Tamam karanlık ama karşısındaki beyaz ışığı almayacak kadar değil ki videoda gördük parlak ışıkları nasıl aldığını.Eee nerde karşı dükkanın ışığı?Demek aynı kare değil.aynı kareler ?