İpucu 820 Vs Discovery ( 820 Rezilliği )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dakamon

dakamon

Üye
Beyler bu kadar konuşulduğu yeter ya :) tamam 820 kötü telefon :D:D:P

• Beğen
Tepkiler: Hagios

dakamon

dakamon

Üye
Konu kilit

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
şuan özel olmasa ne fotoğraflar koyardım.
Evet her telefonun kotu çektiği durumlar olabilir, ben memnunum almadan önce baktım test ettim ,

turbocore35

turbocore35

Üye
konu kilitlensin bence artık.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Yorumların hepsini okudum, şunu anladım. Bazıları ciddi ciddi wp8 fanatikliği yapıyor, her şartta her koşulda savunma odaklı pozisyon almışlar. O yüzden bu konuyu bu ortamda çok fazla tartışmanın anlamı yok, biz gördüğümüzü bildiğimizi söyleyelim, çevremizdeki insanları 820 konusunda uyaralım yeter bence. İsteyen de kullanmadığı telefonu sırf wp8 veya Nokia olduğu için yüceltsin.

turbocore35

turbocore35

Üye
:locked:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Yapcak bir şey yok ben yinede memnunum fotoğraf kalitesinden video da... Zaten denildiği gibi gece çekiminde iddalı olduğu söylenmemişti senin neden kızdığını tahmin edebiliyorum 920 den sonra gelen bir telefon ve kamerada 920 den kotu diye oluyor bunlar :)

kardeş senin şu profil resmine bayılıyorum. onu hiç değiştirme olurmu :)ortada bence rezillik yok. 820 karanlık çekmiş ama zaten ortam karanlık. diğer telefon biraz daha aydınlık çekmiş ama gerçek renklerden uzaklaşmış herşeyi kırmızı gösteriyor ve görüntü netliği de 820'den geri kalmış. ha eğer flashla fotoğraf çekimi olsaydı o zaman GM daha iyi derdim. çünkü gece foto çekimlerinde 820 gayet gerilerde. hatta çektiğine pin pişman eder. o resimleri hiç görmesem daha iyiydi der insan.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
bırakında bende fikirlerimin bir kaçını dile getireyim s,zler bastınız konuya hemen kilit bakınız: 820'de yazılımsal veya donanımsal bir sıkıntı var ki 820 kullanan çoğu kişi bundan şikayetçi sizlerden ricam eğer 820 yi gece görmedi iseniz gmd iyi diyerek yorum yapmayın ben bir olayla karşılaştım arkadaşım da da 820 var ve karanlık bir sokağı çekiyoruz pro cam'ın ilk çıktığı zamanlarda, arkadaşımın telefonu hiç bir kaydırma yapmadan çekmiş pro cam ayarı: deklanşör hızı : 1.6 ile yaptık benim ki her seferinde kaydırdı hiç titretmediğim halde arkadaşımın telefonunda ise hiç bir kayma yok yani ben karşılaştığım sorunlarla ilgili yazı yazıyorum kafadan sallamıyorum bunları buraya yazmadan önce defalarca deniyorum öyle yazıyorum neden bu kadar sert çıkıyorsunuz alltan alttan bir şey ima ediyorsunuz benim tek istediğim şu kameranın sorunun neden olduğu hep beraber bulabilmek bu forum ne forumu ? Windows Phone Genel ama nedense herkeste sanki ben düşmanmışım gibi davranmalarla karşılaşıyorum burada gülerek eğlenerek desek birbirimize ne olur ki 820 veya gmd iyi veya kötü olsa ne olur? yani benim gibi düşünenler beni anlamışlardır sanırım . Kimse kimseden üstün değil veya kimsenin kimseden fazla veya az bilmesi burada bir şeyi değiştirmez. Ben kendimce amatörce sorunumu paylaştım ama bir daha yapmamalıyım sanırım .
Terbiyesizlik veya Saygısızlık yaptıysam herkesten teker teker özür dilerim.
Konu Kilit Lüften.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu sahibinin isteği üzerine:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt