İpucu 820 Vs Discovery ( 820 Rezilliği )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
achambo

achambo

Üye
bende normal,az ışık ve gece var e7 de az ışık moduyla çekince gmd gibi, normal mod ile çekince 820 gibi çekiyor:)

braayn

braayn

Üye
Nokia lumia 820 kullanıyorum can Can Candır. GMD'de iyi telefon ama bir 820 yapmaz.Videoda öyle ezici bir üstünlük yok ve rezillik bir durumda .

• Beğen
Tepkiler: Hagios
achambo

achambo

Üye
820 de kamera ayarlarında olması lazım öyle bir ayarın, ona bir bak derim :) eğer yoksa gerçekten kötüdür:)

turbocore35

turbocore35

Üye
kişiye değil videoya yorum yapın çekse nolur çekmese nolur diyorsunuz ama fanlığa giriyor yaptığınız . bende windows phone'cu bence nokia aşığıyım
eşit değil videolar biri arkadadan biri onden gidiyor anla bunu ya :D

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Bak mesela burda aynı kareler demişsin.Nasıl aynı kare? Nerde o karşıdaki bakkalın ışığı.Tamam karanlık ama karşısındaki beyaz ışığı almayacak kadar değil ki videoda gördük parlak ışıkları nasıl aldığını.Eee nerde karşı dükkanın ışığı?Demek aynı kare değil.
aynı kare kendin dene istersen aynı kare
eşit değil videolar biri arkadadan biri onden gidiyor anla bunu ya :D
telefonlar üst üste ve kayıtta bence aynı anda playlamalısın

Hagios

Hagios

Üye
Arkadaşım karşıda beyaz parlak dükkan ışığı var senin attığın karede yok o. Onu alamıyorsa neden araba farlarını ve sokak lambalarını alıyor?Dükkan ışığı yok işte bariz belli aynı kare değil belki 1 sn önce sonra bilmem ama o değil.O beyaz ışığın öyle karanlık görünmesi imkansız.Hesap makinesiyle dahi çekim yapsan o karanlıkta o ışık çıkar arkadaş.

• Beğen
Tepkiler: coolasker54
sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
mesela son 30 sn ye dikkat edin dükkanın onu sadece parlaklıklar görünüyor gmd de ise karınzalı ama yinede ne olduğu belli oluyor

Hagios

Hagios

Üye
Bak çözdüm.Senin dediğin karede GMD kullanan kişi karşıyı çekiyor.Fakat 820 kullanan kişi anı kareyi değilde farklı yeri çekiyor.Yani sn falan aynı fakat çektiği yer aynı değil.İki videoyu aynı anda açın ve görün.Yani sn. problemi değil.Çektiği yerler farklı.

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
prof bir kamera kullanıcısıyım şu yap bunu yap demenize lüzüm yok

turbocore35

turbocore35

Üye
bendede var prof camera canon ama 520 ile 925 karsılastırsam senin bu çektiğinden daha iyi çeker bariz bir yalanın var sadece amacın bana göre 820 yi kötülemek gmd çin malı bir cihazı övmek OK BB .:D.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Hagios
Hagios

Hagios

Üye

Ben bir şey yap ya da yapma demedim ki zaten.Sanırım üstüme alınmamam gerekiyor? :D

Ha evet bi tavsiye yapmıştım önceki cevaplarımdan birinde.Tabi o konuda yine demiştim tekrar edeyim.Bize düşmez ne alıp almayacağını söylemek.Sadece gördüklerime dayanarak verdiğim bir tavsiye :)
L820 sat ve GMD al. Gece çıkıp çok rahat video çekebilirsin.

turbocore35

turbocore35

Üye
Ben bir şey yap ya da yapma demedim ki zaten.Sanırım üstüme alınmamam gerekiyor? :D

Ha evet bi tavsiye yapmıştım önceki cevaplarımdan birinde.Tabi o konuda yine demiştim tekrar edeyim.Bize düşmez ne alıp almayacağını söylemek.Sadece gördüklerime dayanarak verdiğim bir tavsiye :)
L820 sat ve GMD al. Gece çıkıp çok rahat video çekebilirsin.
ince :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
anlatamıyorum tek sorun : gmd gibi çin malı bir telden daha karanlık çekmesi ayarıda yok Windows Phone aşığıyım diyoeum Nokia diyorum hala fanlık yapıyorsunuz arkadaşlar ben sadece karanlık olmasından şikayetçiyimgmd yi sadece aldığı ışıktan dolayı başarılı buldum gündüz işe yaramaz bir kamerası varn9 ile de kıyasladım 820 yi 820 yendiği için koymadım ama gmd gibi 600tl lik cihaza göre iyi buldum ki video çekip yüklemek zahmetine girdim sizinde ön yargılı ve hakaretli cümlelerinize de Teşekkürler

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
ilk aldığında süper telefon ya çok güzel çekiyor ama sonrasında 50 kez bu telefon kotu kotu, beklentilerinizi karşılayacak bir telefon istiyorsanız telefonu iyi araştırın , deneyin.

kaltintop

kaltintop

Üye
şunu belirtmeliyim gmd ışık almıyor ekstra iso basarak ekranı grenlerle dolduruyor lumia serilerinde (ve her telefonda) kamera ayarlarıyla oynayarak ekranı gren yumağına çevirebilirsiniz ve gece karıncalar aleminde videolar fotoğraflar çekebilirsiniz.

ayrıca prof. "kamera kullanıcısıyım" muhabbetine de gelirsek grenli bir görüntüyü yoğun bir biçimde DSLR kullanan bir insanın kabullenmesi "bana göre (DSLR kullanıcılarının %99una göre)" dünyanın en saçma olayı.

Hagios

Hagios

Üye
n9 ile de kıyasladım 820 yi 820 yendiği için koymadım ama gmd gibi 600tl lik cihaza göre iyi buldum ki video çekip yüklemek zahmetine girdim sizinde ön yargılı ve hakaretli cümlelerinize de Teşekkürler

Ben kimsenin sana ya da başkasına hakaret ettiğini görmedim.Konuyu saptırmaya gerek yok.Biz ne dersek diyelim sen koymuşsun kafana GMD'yi . Körü körüne Nokia'yı desteklemiyorum.Eminim kimse böyle bir şey yapmaz.Sadece senin ortaya attığın şey, söylediğin gibi değil.Ama o kadar inanmışsın ki görmüyorsun.
Hakaret falan diyerek konuyu saptırdığın için bu son cevabım.Umarım istediğin telefon konusunda düzgün bir karar verirsin.
Sorar mısın bilmem ama bana soracak olursan GMD al.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Diğer Lumiaları bilmem ama Lumia 820 benim hayatımın en büyük pişmanlıklarından biridir. Yakın zamanda da elimden çıkarmayı düşünüyorum zaten. Flaş açın diyorsunuz da flaş açmak uzaktan çekimlerde hiçbir işe yaramıyor. Benim 820 de aynen böyle berbat çekiyor. Foto kalitesi de üzerindeki kameraya göre oldukça yetersiz. GDM'yi bilmem ama piyasadaki android/ios/wp8 türünden birçok telefon 820'den çok daha iyi gece çekimine sahip olduğuna eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt