eşit değil videolar biri arkadadan biri onden gidiyor anla bunu yakişiye değil videoya yorum yapın çekse nolur çekmese nolur diyorsunuz ama fanlığa giriyor yaptığınız . bende windows phone'cu bence nokia aşığıyım

aynı kare kendin dene istersen aynı kareBak mesela burda aynı kareler demişsin.Nasıl aynı kare? Nerde o karşıdaki bakkalın ışığı.Tamam karanlık ama karşısındaki beyaz ışığı almayacak kadar değil ki videoda gördük parlak ışıkları nasıl aldığını.Eee nerde karşı dükkanın ışığı?Demek aynı kare değil.
telefonlar üst üste ve kayıtta bence aynı anda playlamalısıneşit değil videolar biri arkadadan biri onden gidiyor anla bunu ya![]()
of bana göre değil bence .aynı kare kendin dene istersen aynı kare
telefonlar üst üste ve kayıtta bence aynı anda playlamalısın
.bendede var prof camera canon ama 520 ile 925 karsılastırsam senin bu çektiğinden daha iyi çeker bariz bir yalanın var sadece amacın bana göre 820 yi kötülemek gmd çin malı bir cihazı övmek OK BB .prof bir kamera kullanıcısıyım şu yap bunu yap demenize lüzüm yok
.prof bir kamera kullanıcısıyım şu yap bunu yap demenize lüzüm yok

inceBen bir şey yap ya da yapma demedim ki zaten.Sanırım üstüme alınmamam gerekiyor?![]()
Ha evet bi tavsiye yapmıştım önceki cevaplarımdan birinde.Tabi o konuda yine demiştim tekrar edeyim.Bize düşmez ne alıp almayacağını söylemek.Sadece gördüklerime dayanarak verdiğim bir tavsiye
L820 sat ve GMD al. Gece çıkıp çok rahat video çekebilirsin.

prof bir kamera kullanıcı olarak gmd di daha başarılımı buldun sana bir şey demiyorum iyi forumlar sizeprof bir kamera kullanıcısıyım şu yap bunu yap demenize lüzüm yok
n9 ile de kıyasladım 820 yi 820 yendiği için koymadım ama gmd gibi 600tl lik cihaza göre iyi buldum ki video çekip yüklemek zahmetine girdim sizinde ön yargılı ve hakaretli cümlelerinize de Teşekkürler
Fanlik ? Pardon ?kişiye değil videoya yorum yapın çekse nolur çekmese nolur diyorsunuz ama fanlığa giriyor yaptığınız . bende windows phone'cu bence nokia aşığıyım