İpucu 820 Vs Discovery ( 820 Rezilliği )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turbocore35

turbocore35

Üye
onu dudağımla kapattığım için oldu 820 yi ise kamera tuşu ile ve bu arada konu ile alakası yok :D
tmm kardeşimde 820 de neden flaşı açmıyorsun peki bide bukadar gmd yi övüyorsan gmd kullanırsın yani seninde bununla ilgili konu açmana gerek yoktu .:D.

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
yine aynı kareler
tmm kardeşimde 820 de neden flaşı açmıyorsun peki bide bukadar gmd yi övüyorsan gmd kullanırsın yani seninde bununla ilgili konu açmana gerek yoktu .:D.
8.7 mp carl zeiss bundan daha iyisini yapabilir ben zaten sıkıntı etmiyorum sadece sinir ediyor zaten kesinlikle değiştireceğim bu telefonu

Hagios

Hagios

Üye
yine aynı kareler
8.7 mp carl zeiss bundan daha iyisini yapabilir ben zaten sıkıntı etmiyorum sadece sinir ediyor zaten kesinlikle değiştireceğim bu telefonu

Aynı şeyi yapıp duruyorsun.Amaç?Yani tamam 820 rezil mi dememizi bekliyorsun :) Flashı açsana dostum.Flash eklemiş demi adamlar.Eklemeseler vay flash eklememişler bu nasıl telefon, "820'nin rezilliği ( Flash bile yok )" diye konu açacaktınız.Adamlar eklemiş kullanmıyorsunuz.
GMD alın bitsin gitsin.Gece çıkıp karıncalı video çekersiniz bol bol.

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
flaş demissiniz flaş çift led flaş 3metreye kadar etki edebilir yani flaşlık bir durum yok ortada

Hagios

Hagios

Üye
flaş demissiniz flaş çift led flaş 3metreye kadar etki edebilir yani flaşlık bir durum yok ortada

Araba görünmüyor duvar görünmüyor diyorsun ama gayette 3 metrelik bir durum:) Ha ileriside görünmüyor diyorsan yapman gerekeni söyledi herkes.Tabi bize düşmez ne yapman gerektiğini söylemek ama bi tavsiye sadece.

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
bir odada veya kapalı bir yerde olsa tamam açılabilir ama flaş dediğim gibi 3 metreye kadar etkili ben ise sokağın başından sonu doğru çekiyorum normal ışıklı ortamlarda 820 mükemmel veya gündüz video çekiminde harika geceleri bunu yapıyor sinir bozucu

turbocore35

turbocore35

Üye
bence karıncalı gmd dense kapkaranlık çeksin daha iyi sen en iyisi gmd kullan Lumia Üyesi Olma beğenmiyorsun brşeyler

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021 ve Hagios
sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
hiç kimse videonun karıncalığına bakmaz telefonları yan yana tuttuğundaki görüntüye bakar.moralimi bozamazsınız :D ben sadece olan olaya yorum yapıyorum ve bunu söyleyen evkurda lumia için kavga çıkartan bir lumiacı

Hagios

Hagios

Üye
hiç kimse videonun karıncalığına bakmaz telefonları yan yana tuttuğundaki görüntüye bakar.

Bana göre karıncalı olup olmaması daha önemli.Demek hiç kimse dememek gerekiyor:) Muhalefet için değil gerçekten o karıncalı çekimdense karanlığı tercih ederim. (İşletim sistemi farkının getirisinden bahsetmeme bile gerek yok sanırım)

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
ve youtube parlattı 820 videosunu

Türe

Türe

Üye
Keşke her cihaz mükemmel olsa. Yani şunu demeden edemiyorum ; Gece karanlığında iyi ve aydınlık çekse nolurr çekmese nolur ?

• Beğen
Tepkiler: Hagios

win8l

Üye
kardeşim sen bizi anlamamakla ısrar ediyorsun, eşit şartta kıyaslama yapacaksan 820nin flaşını açacaktın bi kere, ondan sonra screenshot yapıp duruyorsun iki görüntüyü 1-2 saniye gecikme yapmışsın videoda orada durdurup kıyaslama yapmaya çalışıyorsun.

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
820'den bu kadarını bile beklemiyordum, gram Gren yok. GMD kötü bence, kaliteyi bozup da görüntüyü versin diyorsan no-problem.

Hagios

Hagios

Üye
Bak mesela burda aynı kareler demişsin.Nasıl aynı kare? Nerde o karşıdaki bakkalın ışığı.Tamam karanlık ama karşısındaki beyaz ışığı almayacak kadar değil ki videoda gördük parlak ışıkları nasıl aldığını.Eee nerde karşı dükkanın ışığı?Demek aynı kare değil.

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
kişiye değil videoya yorum yapın çekse nolur çekmese nolur diyorsunuz ama fanlığa giriyor yaptığınız . bende windows phone'cu bence nokia aşığıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt