İpucu 820 Vs Discovery ( 820 Rezilliği )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
820 Vs Discovery ( 820 Rezilliği )
Arkadaşlar 820' nin gece çekimindeki sorununu biliyoruz . Bende bu sorunla ilgili bir karşılaştırma videosu çektim .
820'nin videosunu farkında olmadan Youtube'a düzelttirdim geri aldım ama fark yok düzeltmiş.
Videoları birleştirip atacağım . Arkadaşlar beklediği için atayım dedim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

turbocore35

turbocore35

Üye
:D

alical33

alical33

Üye
ben 820 açısından bi rezillik göremedim açıkçası

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
ilk bir dakikaya dikkatli bakın 820'de arabanın sadece parlaması görünüyor . discovery'de ise arabayı görebiliyorsunuz

turbocore35

turbocore35

Üye
ilk bir dakikaya dikkatli bakın 820'de arabanın sadece parlaması görünüyor . discovery'de ise arabayı görebiliyorsunuz
ozaman git sat 920 yi gmd kullan bukadar basit bunun için konu açmana bile grek yok cunku sen kendini discoverye baglamıssın

alical33

alical33

Üye
boşuna dert ediyorsunuz çok karanlık ortamlarda flaşı açın sizde o flaş orda süs değil gmd ye çok takmışsınız bence

• Beğen
Tepkiler: br1903 ve yeminli06
NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Gmd iyi cihaz her yönden aynı segmentte olan wp ları ezer bencede (920 ve üst modeller dışında)

Hagios

Hagios

Üye
Konunun açılmasındaki amacı anlamadım ben cidden.Kötülemek mi yani cidden anlamadım?Çünkü kötülemekse eğer, arkadaşın dediği gibi bir rezillik göremedim ben.Çok karanlık olduğunu vurgulamak istemişsin sanırım çünkü GMD görüntü kalitesi yerlerde.Sadece aydınlatmış aydınlatmasa daha iyiymiş.
Flashı aç.Niye eklemişler o flashı telefona.Eklemeseler bu sefer vay flash eklememişler biz karanlık ortamda nası fotoğraf çekecez diyecektiniz.Ekledikleri zamanda kullanmıyorsunuz.
Ya da sat telefonu GMD kullan bu kadar basit :)

• Beğen
Tepkiler: Parody34 ve PureFood
4MaGuS

4MaGuS

Üye
çok karanlık ortamda kameradan çok şey bekliyorsunuz orada gmd çekim yapsa ne olucak amaç en karanlık ortamda aydınlık çekip görüntüyü istediği kadar bozması değil bence tam tersi karanlık ortamda kötü çekeceğine hiç çekmesin daha iyi ve senin o ortamda flaş açman gerekiyor benimde L920 ile çektiğim bir kaç vidyo var ancak benim çektiğim mekanlar aydınlık senin kadar karanlık ortamda hiç test yapmadın buyur benim çektiğim bir vidyo ancak vidyoda sallanmalar falan elimde leptop var ve telefonu sabit tutmuyorum yukarıda yani ilk çekerken biraz utandımda bunun dışında gündüz çekimi ilede kıyaslıya bilirsin bende onla iligi vidyolarda var istersen paylaşırım

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
q0nzalez

q0nzalez

Üye
gmd iyi bir cihaz evet ama 820 zaten gece çekimlerinde dehşet çekim yapan bir telefon olarak tanıtılmadı. bu beklenti bi kere gereksiz. pureview yok 820de yani normal bu görüntü ki bence 820 ışıklı yerlerde kalite bakımından daha iyi gmd ye iyi bi bakın tamam biraz daha aydınlık ama siyahlık yerlere bakın bi. nasıl bozulmalar gözüküyo. tabi tercih meselesi tadalarında dediği gibi o kadar karanlıktada çok şey bekliyosun bence

Türe

Türe

Üye
Gece çekimlerini bu kadar dert etmene anlam veremedim pek. Nokia telefonlar muadillerinden daha başarılı kameralara sahipler. Hayatı gündüz yaşadığımıza göre gece video çekimi çok dert değil sanırım.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, FeRhAt0152, narnia16 ve 1 kişi daha
Invoke

Invoke

Üye
Bence "820rezil olmuş, gmd akıyor" gibi bir durum yok ortada. Gmd de gayet dandik ama zaten iyi olması da gerekmiyor 600-650liraya f/p bu kadar oluyor...

• Beğen

respection123

Üye
O işletim sisteminde canon camera olsa ne yazar :) + Flaşı açınca GMD den daha iyi çeker. Bunu bu kadar dert etmeye ne gerek var :)

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Yapcak bir şey yok ben yinede memnunum fotoğraf kalitesinden video da... Zaten denildiği gibi gece çekiminde iddalı olduğu söylenmemişti senin neden kızdığını tahmin edebiliyorum 920 den sonra gelen bir telefon ve kamerada 920 den kotu diye oluyor bunlar :)

• Beğen
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Arkadaş Flaşın varlığından bir haber sanırım ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya ben bu işleri unuttum ya da siz bize bu konuda fark attınız. Ben anlayadım 820'nin rezilliğini. şu görüntüye bakan birisi videoları izlemeden karar verir yani.

• Beğen
Tepkiler: Hagios

skynet

Üye
Arkadaş discovery ile kafayı fena bozmuş :nono:

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
aynı kareler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt