İhtiyar007
Üye
tableti kırarken ss atmadın bunu kırarken at barihahahahahahahabu arada is ertelendi yarin anakart da degisiyor daha sonra ram hehe

zengin

tableti kırarken ss atmadın bunu kırarken at barihahahahahahahabu arada is ertelendi yarin anakart da degisiyor daha sonra ram hehe

onun hakkinda hakiki bir gercek var ama buraya yazamamtableti kırarken ss atmadın bunu kırarken at bari
zengin![]()

zenginsin işte yalan mıonun hakkinda hakiki bir gercek var ama buraya yazamam![]()

ben mi sen mi nerde 5s inzenginsin işte yalan mı![]()
banka hesap no ver bana 
yukarıda itiraf ettinben mi sen mi nerde 5s inbanka hesap no ver bana
![]()

zengin olduğununeyi itiraf ettim![]()

ram daha degismicek ama harddiski makul fiyata yollarim sana paypal hesabima odeme yaparsangurban olim eski ramle anakartı bana ver:eek::confused:

o kadar zenginsin bide para istiiyon terbiyesiz püüü sanaram daha degismicek ama harddiski makul fiyata yollarim sana paypal hesabima odeme yaparsan![]()

ben zengin degilim ya ihtiyar zengin :P soyle sana bi 5s alsino kadar zenginsin bide para istiiyon terbiyesiz püüü sana![]()

iphona garşıym bana bi 700 lira ver ben kendime bi bilgisayar toplaym @İhtiyar007ben zengin degilim ya ihtiyar zengin :P soyle sana bi 5s alsin![]()
İspatladımkroyum emme para bende![]()

Ben fakirimiphona garşıym bana bi 700 lira ver ben kendime bi bilgisayar toplaym @İhtiyar007

İspatladım![]()
yalaaaaaan iftiraaaaa ben dilene dilene para biriktirip ipad almis insanim yalannnn o yaziiiSenin havuzlu villanın kirası kaçevet ihtiyar ciksin paralar :P benim paypal hesabinada bi bagis :P
? 
![]()
![]()
yalaaaaaan iftiraaaaa ben dilene dilene para biriktirip ipad almis insanim yalannnn o yaziii