808 & lumia 900 ne zaman gelir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bugün geçerken nokia shopa sordum. Eylülde lumialar ve dil desteği gelecek dediler.
Ayrıca 808 kaba telefon ya

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Kırmızı 808'i tavsiye ederim lumia 900'ü at çöpe boşver

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bugün geçerken nokia shopa sordum. Eylülde lumialar ve dil desteği gelecek dediler.
Ayrıca 808 kaba telefon ya

Eylülde lumia değil gelse gelse wp8 gelir oda ne kadar doğru gelir muamma. Lumia 7xx 8xx 9xx serileri gelmez. Boşuna türkçe wp7.x li lumia hayali kurmayalım.

808 daha elime geçmedi. Çarşıya çıkınca bir telefoncuları dolaşmam lazım..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Lumia'ları bekleseniz bile şuan almayın derim.Eylül, ekim gibi Wp8'li modeller gelecek Lumia'lar alt-orta segmente çekilir bu durumda.

- - - Eklendi - - -

Eylülde lumia değil gelse gelse wp8 gelir oda ne kadar doğru gelir muamma. Lumia 7xx 8xx 9xx serileri gelmez. Boşuna türkçe wp7.x li lumia hayali kurmayalım.

808 daha elime geçmedi. Çarşıya çıkınca bir telefoncuları dolaşmam lazım..

7.8 ile dil desteği gelebilir.Ayrıca Wp8'li alt-orta segment telefon yapamazlar alt-orta segment telefonlar Wp7.8 olacaktır.Sizin mantığınıza göre Türkiye'de alt-orta segment Lumia satılmayacak.Bu özellikle Türkiye'de olmaz.

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Nokia, WM8'li yeni serileri ile ülkemizde Windows Mobile yüklü cihaz satışına başlayacak..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ayrıca Wp8'li alt-orta segment telefon yapamazlar alt-orta segment telefonlar Wp7.8 olacaktır.Sizin mantığınıza göre Türkiye'de alt-orta segment Lumia satılmayacak.Bu özellikle Türkiye'de olmaz.

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/windows-phone-8-ve-nokia-673642.html#post5010004

Ben sustum. Verdiğim link cevap olsun. Ayrıca orta ve alt segment telefonları kesinlikle olacak ama bunlar lumia 700 800 900 wp7.8 olmayacak.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/windows-phone-8-ve-nokia-673642.html#post5010004

Ben sustum. Verdiğim link cevap olsun. Ayrıca orta ve alt segment telefonları kesinlikle olacak ama bunlar lumia 700 800 900 wp7.8 olmayacak.

Verdiğin linkte cevap olacak ne var ki.Wp 7.8 ile dil desteği gelmeyecek gibi bir şey dememiş ayrıca.Wp8'li alt segment telefon mu bekliyorsun sen çift çekirdekli alt segment telefonlar çok iş yapar tabi.Ayrıca Wp8'li modeller çıkınca Lumia-800-900-710'un orta segmente çekileceği tartışmasız bir gerçek bunun yanında yeni modeller çıkabilir zaten çıkmayacakta demedim.Lumia 900-800-710 üretimi bi anda duracak ya da üst-orta segmentte kalmaya devam mı edecekler hayır tabiki alt segmente düşecekler.Ayrıca Wp7.8'in sadece 7-8 telefon modeli için mi yapıldığını düşünüyorsun..Wp8'li alt segment cihazlar biraz hayal gibi geliyor bana.

Ayrıca verdiğin linkte karmaşadan, bilgisizlikten söz edilmesine karşın haberi yayınlayanlar Lumia'larda WM değilde Wp7.5 kullanıldığını bilmekten acizler.Kendilerinin bilgi karmaşasını düzeltmeden haber yapmaya kalkışmışlar.Senin dediğin doğru olursa ilk nesil lumia'lar çöpe gider sence herhangi bir firma böyle saçma bir hamleyi yapar mı.En mantıklısı Lumia900-800'ü orta 710'u alt segmente çekmek olur.Wp 7.8 ilede sadece arayüz değişikliği gelmeyecek -.- Sadece 3-4 telefon modeli için yapılmaz bu.Wp8 alamayacaklar denir olur biter.

- - - Eklendi - - -

Nokia, WM8'li yeni serileri ile ülkemizde Windows Mobile yüklü cihaz satışına başlayacak..

WM8 ve Windows Mobile yüklü cihazlar değil Wp8 yani Windows Phone yüklü cihazlar gelecek ülkemize.Wp ile WM'nin farkı Symbian S40 ile Symbian^3'ün farkı kadar çok.

- - - Eklendi - - -

bence böyle çok güzel.

- - - Eklendi - - -

WP değil mi o :hmmm
Windows Mobile çok eskidi, artık Windows Phone var

Wp zaten.Windows Mobile desteği çekileli çok oluyor.Gelecek olan Wp8'li cihazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt