808 & lumia 900 ne zaman gelir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
808 & lumia 900 ne zaman gelir ?
S.a 2 aylığına çalışyorum. Öğrenciym. Lumia 900 yada 808 almayı düşünüyorum ama ne zaman gelir? Bilen varmı?

sataer

Üye
808 yakında gelecek. Lumia900 daha çok bekleriz.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Lumia 900 bana bir ay sonra gelicek. Ama türkçe dil yok.
Twitterda yakında gelecek diyor nokia yetkilileri..

Matador03

Matador03

Üye
Hep yakinda..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Piyasa İphone5 ile çalkalanırken gelir lumia 900 anca.ve nal toplar nokia ve ms.

AмσηR@

AмσηR@

Üye
bekleyinamutlaka gelecektir, hele bir nokia yeni telefonlar çıkarsın elde kalanları yollayacaklardır :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
ne kadara getirttin?

farukbekl

farukbekl

Üye
dün nokia shopta sordum. 808 bir hafta içinde gelecek dedi kız...
orada birde n9u inceliyordum. bir 5 dakika kadar baktım.. kız n9 mu düşünüyorsunuz dedi..
bende dedim.. modası geçti artık. eskidi bu..
lumia 900 içinde sene sonuna gelir dedi..:D:D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
pRime.

pRime.

Üye
808 2-3 hafta içinde gelecek. lumia'ları boşuna beklemeyin derim.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Şimdilik tehlikeli bir su.Alınacaksa evet,wp8 olmalı.Yani tabi sana göre hünkarım hiç wp olmamalı da.:ehe

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Karamsar gibi dursada objektif olarak bakıldığında haklısınız sistem daha yeni çıktı. Oturmasını beklemek lazım gibide ben dayanamam seneye alırım galiba.

pRime.

pRime.

Üye
oturması açısından demedim, nokia türkiye winows phone'u Türkiye'ye wp8 cihazlarıyla birlikte 2013'te getirecek yani ne lumia 800 ne lumia 900 ne de lumia 710 Türkiye'ye gelmeyecek ki bu saatten sonra lumia almak yazılım desteği ararken ölü yazılım almak olur. Microsoft tüm gücünü wp8'e yönlendirecek wp7'ye değil.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye
meego türkiye'de gelmeyeceği aylar öncesinden söylenmişti ancak kimseyi inandıramadık.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
meego türkiye'de gelmeyeceği aylar öncesinden söylenmişti ancak kimseyi inandıramadık.

Ne bilelim,Microsoft yamuk yapsa bile bir umut diyorduk ama...Her zamanki gibi söz konusu Türkiye olunca mahrum bırakıldık.

Node

Node

Üye
WP7'nin ne yazıkki Türkçe desteği yok. WP8'li Lumialar da (Lumia 1000!) ne zaman çıkar bilinmez. Dolayısıyla bu WP Telefonların yakın zamanda Turkiyeye gelmesi beklenmiyor.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Lumialar geliyormuş. Destek hattından nokia shopdan ve sosyal ağlardan öyle söylüyolar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia kendi ağzıyla demişti zaten Türkiye WP8 ile Lumialarla tanışacak yaaani daha var :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt