.

Sponsorlu Bağlantılar

bursa1616

bursa1616

Üye
Hangisi daha yeni onu anlamadım kararlı yazan mı dSploit-1.1.0b-beta.apk olan mı bunu konuda belirtin lütfen

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Kararlı yazdığına göre eski olduğu anlaşılıyor, konuda yer vermeme gerek yok.

bnurullah

bnurullah

Üye
Kardeş video izlenmiyor ne youtube da nede burada belirli bir dk sonra duruyor

bnurullah

bnurullah

Üye
Birde buysbox indirirken su ekran geliyor cihaz root lu

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
bunu uninstall yap, diğer busybox uygulamasını yükle onda smart install'ı çalıştır.

bnurullah

bnurullah

Üye
Yukleme yaptim zaten ama yinede bu ekran geliyor hatta guncelleme istedi onuda yaptim

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Öyleyse Busybox kurulumunu internetten araştırınız, burada sadece konu hakkında konuşuyoruz.Yeni sürüm eklenmiştir.
13.01.2014

The SLayeR

The SLayeR

Üye
gercektten deneyipte işe yaradgını gören varmı ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
yorumları okursan cevabı bulabilirsin

callartt

Üye
Hocam uygulamayı tam olarak nasıl kullanıyoruz. Malum mobilim videoyu izleyemiyorum. Wifi kill ile arasında ne fark var

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam gerekli açıklama konuda mevcut.

bnurullah

bnurullah

Üye
Ben görmedim olay ortaya atılıyor sonra herkes kayboluyor

callartt

Üye
Hocam ben yükledim root device falan diye hata veriyor. Halbuki telefon root lu yaw :(

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
İzin verdiğinize emin misiniz?

callartt

Üye
İzin verdiğinize emin misiniz?

Evet hocam ya izin verdim ama root yapın diyor galiba. Wifi kill den çok daha iyi bir şeye benziyor. Nasıl yapabilirim yaw. Acaba busybox yuklememi istiyor olabilirmi

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
birde busybox yükleyerek sonucu paylaşır mısın?

callartt

Üye
Hocam busy box yükledim oldu fakat uygulama da bir şey yapamadım hem ingilizce hemde nerenin ne işe yaradığını bilmiyorum. Video yuda izledim bir şey anlamadım.

ben komşu nin wifi sine Bağlanıyorum. Farketmiyor değilmi... Mesela ben bir Ağı in nerelere girdiğini görmek istiyorum tam olarak nereye gireceğim birde şifre leri nasıl öğrenebilirim hocam

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
eğerki çok bÜyük saldırılar planlamıyorsanız mıtm adlı yer tam olarak size göre, ondan önceki pencere başınızı belaya sokabilir, bundan maxicep ve ben kesinlikle sorumlu değilim, bundan sonrası sizin yükümlülüğünüz altında.