MaxiHan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadslar interneti kesmiyor ve bu yazi geliyor Dsploit has been granted superuser permission
Yapmadığı bişey yok toplu alanlarda illallah dedirten bi program. Şiddetle tavsiye ediyorum
oldugunu umuyorumBu program bende var ama kullanımını bir türlü çözemedim, video yardımcı olur umarım
o zaman busybox yuklu degildir.Abicim root var girerkende giriyor lakin interneti filan kesmiyor anlatabildimmi
Istemedigin kadar inanmayabilirsin, bahsi gecen yazilim facebook cracker gibi dandik fake uygulamalardan degil, linuxda calistirilan exploitlerden olusturuluyor. Android de linux tabanli, busybox da burada devreye giriyor(linux komutlarini entegre ediyor) yani anlayacagin "inanmam boyle seylere" deyip kullanacaklarinda kafasini bilip bilmeden karistirma, ben o "reklam olsun" yada "botnetimi genisleteyim" diyen insanlardan degilim, bu konusmayi konudaki kacinci yapisim saymiyorum artik. Inanip inanmamak sana bagli, zorla kullandirtamayiz ama bu kadar kullanici tesekkur edip goruslerini yaziyorsa "bunlara inanmiyorum" diyerek kullanicilari etkilemek hic de hos bir davranis degil.Boyle uygulamalara asla inanmam.
Password sniffer calismiyor degil kurbanlarin https uzerinden veri aktarimi yapmasindan kaynakli.Password Sniffer Çalışmıyor Kardeşim
Bende bunu bekliyirdum simdiden :tsk:Link yarin yeni surumle birlikte yenilenecektir.
Rica ederim, iyi forumlarBende bunu bekliyirdum simdiden :tsk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?