800TL'ye kadar telefon tavsiyesi.

Sponsorlu Bağlantılar

fedheden

Üye
    Konu Sahibi
800TL'ye kadar telefon tavsiyesi.
Başlıktada gördüğünüz gibi 800TL'lik bir telefon arıyorum.Maksimum 900TL olabilir.Aklımda bir kaç model var.Onları yazacağım.Eğer kullananlarınız varsa lütfen memnun olup olmadıklarını yazsınlar.Ama bu fiyat aralığında başka iyi bir telefon varsa onuda yazın.

1- LG G3 BEAT
2-ASUS ZENFONE 5

Aslında 4-5 telefon vardı aklımda ancak 2-3 forumda açtığım konularla diğer cihazları eledim.(4-5 senede bir telefon değiştirdiğim için iyi birşey istiyorum.2-3 senede beni yolda bırakmayacak bir telefon.)

CİHAZLARDA ARADIĞIM ÖZELLİKLER;
1-Oyunlarda performans sağlayacak.
2-Kamerası iyi olacak.
3-Şarj önemli.
4-Ses çıkışı net,ve güçlü olacak.
5-EN ÖNEMLİSİ BENİ SENELERCE İDARE EDECEK.

Cihazlara Yükleyeceğim Oyunlar,Programlar VB;
1-Asphalt 8
2-Whatsapp ( eğer yüklü olarak gelmezse)
3-Twitter ( '' )
4-Dead Trigger 2
5-Hill Climb Racing ( çok hafif bir oyun.Galaxy Ace'de bile çok rahat oynanıyor.Kasacağını zannetmiyorum.)
6-Facebook Mobil Uygulaması

Böyle uygulamalar yükleyeceğim.Bunları yüklediğimde kasmayan bir telefon arıyorum.önerilerinizi bekliyorum.Lütfen yorum yazmadan geçmeyin.

Kiyas-la'dan yaptığım LG G3 BEAT ve Asus Zenfone 5 Karşılaştırması ;

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Zenfone hoparlör nasıl bilmiyorum. Ekran pek iç açıcı değil ne yazık ki. Donanım çok iyi ama seni rahat 4 yıl götürür 4gb ram söz konusu sonuçta.

fedheden

Üye
    Konu Sahibi
Ama zenfone'da şarj sıkıntısı var diyorlar doğrumu ? ( Zenfone 5) Birde söylediğim oyunlarda sıkıntı çıkartırmı kasma konusunda ? Oyun performansı nasıl ?
Konu Güncel.
.

Polymath

Polymath

Üye
Hepsinin bir arada.oldugu amiral.bile yok. Masallah o fiyata bayagi sey istemissin:))
Huawei g7.sarj performansi piyasadaki en ihie 3telefon icine girer belkide en iyisi... Dedigin oyunlari oynatir fakat medium ayarlarda. Diger hiç birinde sknti vermez..

Az daha cikabilirsen sony m4 aqua var yada sony z1. Z1 snapdragon 800 ve hic bir oyunda kasmaz. Sarj performansi hakkinda bilgim yok. Kullanan arkadaslar yazabilir.. Şuan hepsiburadada 999tl fln olmasi lazim

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ben Lumia 1520 öneririm oyun harici hepsinde başarılı [yazdığın oyunları yukleyebilirsin]

NOT:Mağazada oyun sayısı az yoksa telefon taş :D

Dipnot:Yazdıklarının hepsini 512 mb ramlı L625TE Yapabiliyorum :D

Emre

Üye
Pil Lenovo P70. Performans Meizu M1.

snapdroid

snapdroid

Üye
s4 mini al ama touchwiz'in 1.5 yil sonra dokuldugunu s3 mini ile yaziyorum. custom rom kurmayacaksan alma

fedheden

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 BEAT hakkındaki görüşleriniz neler ?

snapdroid

snapdroid

Üye
ben g3 gormistum (g3 beat deil) tip biraz kotu gibi gelmisti ? alinir ama

Luck Star

Luck Star

Üye
Bütçeyi zorla LG G2 al pişman olmazsın. güncelleme gelmez ama şuan ki haliye 2 3 dahi götürür seni şu cihazlar öyle olmaz.

Üst Alt