fedheden
Üye
800TL'ye kadar telefon tavsiyesi.
Başlıktada gördüğünüz gibi 800TL'lik bir telefon arıyorum.Maksimum 900TL olabilir.Aklımda bir kaç model var.Onları yazacağım.Eğer kullananlarınız varsa lütfen memnun olup olmadıklarını yazsınlar.Ama bu fiyat aralığında başka iyi bir telefon varsa onuda yazın.
1- LG G3 BEAT
2-ASUS ZENFONE 5
Aslında 4-5 telefon vardı aklımda ancak 2-3 forumda açtığım konularla diğer cihazları eledim.(4-5 senede bir telefon değiştirdiğim için iyi birşey istiyorum.2-3 senede beni yolda bırakmayacak bir telefon.)
CİHAZLARDA ARADIĞIM ÖZELLİKLER;
1-Oyunlarda performans sağlayacak.
2-Kamerası iyi olacak.
3-Şarj önemli.
4-Ses çıkışı net,ve güçlü olacak.
5-EN ÖNEMLİSİ BENİ SENELERCE İDARE EDECEK.
Cihazlara Yükleyeceğim Oyunlar,Programlar VB;
1-Asphalt 8
2-Whatsapp ( eğer yüklü olarak gelmezse)
3-Twitter ( '' )
4-Dead Trigger 2
5-Hill Climb Racing ( çok hafif bir oyun.Galaxy Ace'de bile çok rahat oynanıyor.Kasacağını zannetmiyorum.)
6-Facebook Mobil Uygulaması
Böyle uygulamalar yükleyeceğim.Bunları yüklediğimde kasmayan bir telefon arıyorum.önerilerinizi bekliyorum.Lütfen yorum yazmadan geçmeyin.
Kiyas-la'dan yaptığım LG G3 BEAT ve Asus Zenfone 5 Karşılaştırması ;
1- LG G3 BEAT
2-ASUS ZENFONE 5
Aslında 4-5 telefon vardı aklımda ancak 2-3 forumda açtığım konularla diğer cihazları eledim.(4-5 senede bir telefon değiştirdiğim için iyi birşey istiyorum.2-3 senede beni yolda bırakmayacak bir telefon.)
CİHAZLARDA ARADIĞIM ÖZELLİKLER;
1-Oyunlarda performans sağlayacak.
2-Kamerası iyi olacak.
3-Şarj önemli.
4-Ses çıkışı net,ve güçlü olacak.
5-EN ÖNEMLİSİ BENİ SENELERCE İDARE EDECEK.
Cihazlara Yükleyeceğim Oyunlar,Programlar VB;
1-Asphalt 8
2-Whatsapp ( eğer yüklü olarak gelmezse)
3-Twitter ( '' )
4-Dead Trigger 2
5-Hill Climb Racing ( çok hafif bir oyun.Galaxy Ace'de bile çok rahat oynanıyor.Kasacağını zannetmiyorum.)
6-Facebook Mobil Uygulaması
Böyle uygulamalar yükleyeceğim.Bunları yüklediğimde kasmayan bir telefon arıyorum.önerilerinizi bekliyorum.Lütfen yorum yazmadan geçmeyin.
Kiyas-la'dan yaptığım LG G3 BEAT ve Asus Zenfone 5 Karşılaştırması ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)