800 tlye kadar telefon önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar5527

serdar5527

Üye
    Konu Sahibi
800 tlye kadar telefon önerileriniz
selamunaleyküm arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi maksimum 800 tlye kadar telefon önerileriniz nelerdir? cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim

uğur e

uğur e

Üye
c7 kardeşim hata vermeyenler serisindeilk numara:naughty:

serdar5527

serdar5527

Üye
    Konu Sahibi
uğur saol ilgilendigin için ama o telefonu araştırdımda pek memnun olan yok bi internet sitesindeki yorumları okudum olumsuz yorum sayısı fazla kararsız kaldım çokda güzel özellikleri var ama o kadar para verdikten sonra sorun yaşamakta istemiyorum

foreverthe

foreverthe

Üye
Nokıa 700 o civarlarda. Bence biraz daha koy lg optimus black al :oke:

serdar5527

serdar5527

Üye
    Konu Sahibi
hsynkckygcı ilgilendigin için saol nokia dışında başka bi marka almayı düşünmüyorum

foreverthe

foreverthe

Üye
hsynkckygcı ilgilendigin için saol nokia dışında başka bi marka almayı düşünmüyorum
Rica ederim :) Nokıa 701 var vodafoneye gelmişti sanırsam 900 TL mi 990 TL mi öyle bir şeydi. Bütçenize biraz daha para ekleyebilirseniz memnun kalıcağınızdan eminim :)

serdar5527

serdar5527

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :) Nokıa 701 var vodafoneye gelmişti sanırsam 900 TL mi 990 TL mi öyle bir şeydi. Bütçenize biraz daha para ekleyebilirseniz memnun kalıcağınızdan eminim :)
maksimum 750 800 arası olmalı 900 küsür fazla benim için c6-01 de hoşuma gitti nasıl bir telefon bilginiz varmı acaba ilginiz için tekrar teşekkürler

Türe

Türe

Üye
madem nokia istiyorsun c6-01 al :oke:

serdar5527

serdar5527

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 telefon kullanan varsa olumlu olumsuz yönlerini yazabilirlermi bide c7 ile arasındaki farklar nelerdir

Buraxlive

Buraxlive

Üye
daha bugün inceledim vatan bilgisayarda, kesinlikle xperia neo v 820 tl.

foreverthe

foreverthe

Üye
maksimum 750 800 arası olmalı 900 küsür fazla benim için c6-01 de hoşuma gitti nasıl bir telefon bilginiz varmı acaba ilginiz için tekrar teşekkürler
Evet c6-01 güzel telefon cbd ekran, usb go, amoled ekran, 8 mp kamera gibi özellikleriyle insanı cezbediyor. Çok oyun uygulamaya istemiyorsanız sizin için iyi bir seçim olacaktır :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Nokıa 603'üde öneririm :) 650-700 Tl aralarında fiyatı değişiyor :)

adsız123456

Üye
5800

Buraxlive

Buraxlive

Üye
dedgim telefona bi bak nokya yı hala düsünüyosan nokya önerirz kardeşim :D

benonur2000

benonur2000

Üye
Nokia 701 şu an sadece vodafone satıyor ama yakında piyasaya düşer 1.000 TL altında olacaktır
nokia harici alacaksanız samsungun android modelleri incelemeye değer ama belirtmek isterim android yada ios a geçerseniz telefonu daha sık şarja takmak zorunda kalırsınız ama başkada olmusuzluk olacağını sanmam

serdar5527

serdar5527

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar nokia c6-01 almaya karar verdim mesaj yazan ilgilenen herkese teşekkürler

umut681

umut681

Üye
wave 2

benonur2000

benonur2000

Üye
saolun arkadaşlar nokia c6-01 almaya karar verdim mesaj yazan ilgilenen herkese teşekkürler
600 Tl den fazla verme arkadaşım düşmüş fiyatı

blackcemre

Üye

N97 Minim var temiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt