Rica ederimhsynkckygcı ilgilendigin için saol nokia dışında başka bi marka almayı düşünmüyorum
Nokıa 701 var vodafoneye gelmişti sanırsam 900 TL mi 990 TL mi öyle bir şeydi. Bütçenize biraz daha para ekleyebilirseniz memnun kalıcağınızdan eminim 
maksimum 750 800 arası olmalı 900 küsür fazla benim için c6-01 de hoşuma gitti nasıl bir telefon bilginiz varmı acaba ilginiz için tekrar teşekkürlerRica ederimNokıa 701 var vodafoneye gelmişti sanırsam 900 TL mi 990 TL mi öyle bir şeydi. Bütçenize biraz daha para ekleyebilirseniz memnun kalıcağınızdan eminim
![]()
Evet c6-01 güzel telefon cbd ekran, usb go, amoled ekran, 8 mp kamera gibi özellikleriyle insanı cezbediyor. Çok oyun uygulamaya istemiyorsanız sizin için iyi bir seçim olacaktırmaksimum 750 800 arası olmalı 900 küsür fazla benim için c6-01 de hoşuma gitti nasıl bir telefon bilginiz varmı acaba ilginiz için tekrar teşekkürler

Arkadaş nokıadan başka istemiyordaha bugün inceledim vatan bilgisayarda, kesinlikle xperia neo v 820 tl.

Nokıa 603'üde öneririmmaksimum 750 800 arası olmalı 900 küsür fazla benim için c6-01 de hoşuma gitti nasıl bir telefon bilginiz varmı acaba ilginiz için tekrar teşekkürler
650-700 Tl aralarında fiyatı değişiyor 
600 Tl den fazla verme arkadaşım düşmüş fiyatısaolun arkadaşlar nokia c6-01 almaya karar verdim mesaj yazan ilgilenen herkese teşekkürler