800 TL'ye Hanqi Telefonu Almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali601

ali601

Üye
Ama arkadaşlar sonuçta cep telefonu bu.Kamerasından çok yüksek bir performans beklemek yanlış olmaz mı ?

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus black... Tavsiye ederim kardesım kesınlıke 1,5 ay once aldım.. tasarımı,şarj süresi,hızı,wifi'si,ekran kalitesi ve parlaklıgı mukemmel bence.. 700 nit ekranı var.. android 2.2 froyo yuklu..ben daha hiçbir sorunla karsılasmadım.. fiyatına göre en iyi smartphone bence..

fireman87

fireman87

Üye
Kamerası çok yüksek bişey istiyosan N8'i öneririm dostum malum 12mp.. Ama nokia'nın ilerideki akıbeti ne olur bilemem.

Masha

Masha

Üye
Bende Nokia derim kamera için ama kullandığım telefonuda tavsiye edebilirim LG optimus Black smartphone almak istiyorsan bunu al çözünürlük ve ekran kalitesi gayet başarılı ve 5 MP işine yararsa :oke: ön kamera 2 MP

technoblue

technoblue

Üye
eğer istediğin şey tek başına fotoğrafsa tabi ki fotoğraf makinesi. ama hem oyun ve uygulamalar olsun, hem smartphone işlevi olsun dersen lg optimus black tavsiye ederim

WitchKing

Üye
bence htc hd2 leo

4MaGuS

4MaGuS

Üye
c7 sakın alma bence kameranın macro çekimi yok alınabilecek güzel bir telefon diyorsan bence n9 derim güzel bir çekim yapacagına inanıyorum

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Şuanlık telefon almamaya karar verdim biraz daha para biriktirip daha iyi bir telefon alıcam .
Örnek : sony ericsson xperia arc

L0ustin

L0ustin

Üye
arkadaşım söylemek istediğim nokia yı aklının ucundan bile geçirme benim düşüncem bu geçen teyzemin oğluna nokia istiyordu ama samsung wave 2 aldık gayette memnun süper hızlı bi telefon kesinlikle tavsiye ederim

Elektr0

Elektr0

Üye
sacmalama kardeşim n73 3mp c6-01 8mp arada dağlar kadar fark var yanlış bilgi vermeyin ferrari ile şahin i kıyaslamışsınız :d:

Güzel kardeşim aradaki tek fark baskı boyutları 8Mp yazıyor die kaliteli olmuyor yani sadece baskı boyutu büyük oluyor...ve hatta C6-01 kamerasında bulunmayan carl zeis imzası ve Auto focus var N73 de biraz mantık lütfen. oo sadece müşteri çekebilmek amaclı yani senin gibi benim gibi öle her müşteri kamerayı incelemiyor OFff bee 8Mpixel bu telefon alınmalı diyor...Nokıa bunu bildigi için böle şeylere başvuruyor...Aslında büyük bir saçmalık nokıanın yaptıgı 8mp kamera koy hiç bir özelligi felan olmasın yazık yazık :dry::kotu:
iyi forumlar...

Ocean258

Ocean258

Üye
sırf kamerası ıyı dıye nokıa ya okadar para verılmez kı.. madem okadar onemlı gıtsın fotograf makınası alsın cocuk daha ıyı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt