8 senedir aynı telefonu kullanıyorum

4MaGuS

Üye
kardeş sim kart yuvasını bozmayı dene simi görmesin normalde tamir ettirile biliyor ancak sen uğraş biraz belki baban pes eder

Metin137

Üye
çözümü buldum galiba git bir tane japon yapıştırıcısı al yani en etkili yapıştırıcı sonra telin içine bir kaç tane damlat bu iş burda biter

Konu Sahibi
çözümü buldum galiba git bir tane japon yapıştırıcısı al yani en etkili yapıştırıcı sonra telin içine bir kaç tane damlat bu iş burda biter

hocam tamirde anlasılır o gecen suyun ıcıne atmırtım oyle bozulmustu sımdı napsam

tapatalk

Üye
Tuvalete at üstüne isini gör sonra babani cagir tuvalete düştü alda tamire goturelim de

Tepkiler: ka_za

mcnpl4

Üye
tamirciyle anlasmayi dene

Bence tubitak a gönder,onlar bozmanın bir yolunu belki bulabilirler

Konu Sahibi
Ben en iyi suya atayım gecende oyle bozulmustu

manyaq28

Üye
hocam başlığı okuyunca kuzenim aklıma geldi telefonu ısırmıştı amcam yenisini alsın diye

Baban ne işle meşgul? Birde burada sana akıl veren arkadaşların hepsini kınıyorum.
Böyle fesatlık için aklınızı kullanacağınıza , az hayırlı işler için kullansanız Aya uzay mekiği gönderirdik.

Konu sahibi arkadaşım elindeki telefon ile yetin ve başkalarına bakıp ÖZENME. Baban zamanı gelince zaten sana daha güzel ve uygun bir telefon alır.

Konu Sahibi

o zor iste

tapatalk

Üye
la ben annemi kafaya alıyom o da babamı kandırıyo oluyo bitiyo yani

birde aynı telefondan alır gelirse o zaman süpriz olur

IVI-Elia

Üye
Telefonu denize göle veya havuza filan at.Arkadaşlar telefon elimdeyken çarptı dersin.Ama deniz olursa daha iyi olur tuzlu su.Tabii biraz bekle denizde...

tapatalk

Üye
direk çöpe atip calindi desen?

Matthe

Üye
Ya abi git başka bi telefoncuya sat 20-30 lira artık ne verirse, o paraya karnını doyur, sonra git babana çaldırdım falan diye uydur bişeyler

CasuS_87

Üye

kardeş işi çözmüşsün helal olsun