derslerin düşükse belki ondan almıyodur
sorduğunda ise temizlikçi nin küçük çocuğu ben uyurken odama girmiş kırmış demiştim.. neyseki sonra kendine galaxy note aldı insafa geldi eski telefonunu Nokia n97 yi verdi.. lüks olmasa bile adam gibi telefonum oldu 
ahh ahh babamda az çektirmemişti bana 6 sene boyunca sony ericsson z550i kullanmıştım 6230i ayarı birşeydi aşağı yukarı oda. en son sinirlendiğimde kırmıştım. kapaklı zaten 2 ye ayırmıştımsorduğunda ise temizlikçi nin küçük çocuğu ben uyurken odama girmiş kırmış demiştim.. neyseki sonra kendine galaxy note aldı insafa geldi eski telefonunu Nokia n97 yi verdi.. lüks olmasa bile adam gibi telefonum oldu
![]()

Elektrik ver bataryanının bağlandığı yerden ama dikkat et kendinde çarpılma , en olmadı kola içerken bardağa düşür ve içerken düştü de.

8 sene vay be benim n8 daha 1 yıl Olmadı acaip sıkıldım Cepten Telefon bozma işine gelince şarj yerinden enjektörle 3mm coca cola enjekte et 2 saat bekle ve kurutma makinesi ile iyice kurut ve aç açılmazsa bozulmuştur![]()

bence bozmayı boşver babana bunu satıp akıllı telefon almak istiyorum de en iyisi
kac defa dedim alo desin yeter diyor
TELEFONUN İÇİ AÇILMIYOR

hayirli olsun 

Kardesim telefonun ici acilmiyorsa sende disaridab yuksek voltaj vereceksin telefona
Carsidan bi tane kendi telefonuna olan ucuz sarj aleti bir tane de senin telefonunun sar aletinin voltajindan ve amperinden yuksek olan sarj aleti alacaksin. Ucuza aldigin kendi telefonunun sarj aletinin telefona girecek olan kismini kesip diger sarj aletinin de ucunu kesip 2sini birbirine siyah bantla bantla. daha sonra telefonu sarja takhayirli olsun
Dipnot: Ikinci alacagin voltaji ve amperi yuksek olacak sarj aletinin kendi sarj aletinden baya bi yuksek olmasi gerek ki ise yarasin
---------Ekleme---------
%100 Etkili Cozum Icin ;
Direk Sehir Elektrigini De Baglayabilirsin![]()

sonra sakata gelmeyelım![]()
en kotu ihtimal telefon patlar 
hocam her sıvıyı denedim ise yaramıyor![]()