Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yakınlastır arkadaşım yakınlaştırma yapınca normal göruntüsunden daha canlı görünüyor
Mad EagLe
Üye
keşke bizi bunlarla hiç uğraştırmasalar koy arkadaş nolacak kıçıkırık eski symbianlara koyuyordun nolacak sanki yok ön kameradan çek yok uzaktan çek resmi kırp netleştir yok amuda kalkıp çek bilmem ne
rapman
Üye
otofokusu olmaması büyük bir eksisi..
asigsasi
Üye
5800 da varmı
Symbianist
Üye
Deklanşöre yarım bastığında ekranda bir hakeketlenme oluyorsa autofocus var demektir.
bu nokia niye böyle yapıyor şeytan diyo al 701 i duvara vur ben bilsem kamerasını bu şekilde olduğunu zaten almazdım 5800 hem sesi iyi hem kamerası
Symbianist
Üye
701'in sesi de iyi değil. Telefonun sadece rami ve işlemcisi iyi. ben sırf ondan aldım. onun için müsterihim
asigsasi
Üye
bi çözüm bulmak lazım bu işe
[ENGİN]
Üye
en iyi çözüm ihtiyacına ve beklentilerinize cevap verecek bir cihaz almak.aldıktan sonra pişman olmamak adına çoğumuz körü körüne gidip cıhaz alıyoruz sonrada bin pişman oluyoruz.
asigsasi
Üye
5800 iyiydi fakat zamanla işlemcisi ve ram i yetmez oldu yani ihtiyacı bugün karşılayan bir telefon bir kaç ay sonra yetersiz geliyor