8 mp kamera

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
covar

covar

Üye
bendede c6-01 var aynen arkadaşın dediği gibi pc de resimler cok kötü 6700 slide nokia vardı önceden onun cektiği resimler c6-01 den an 2kat daha kaliteli ve iyi cıkıyor kamera icin n8 tercih edilmeli oto focuslu cihazlar yani

veli_efendi

veli_efendi

Üye
idare eder

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben unutmam unutmam da 2mp n70'imi unutmam c6nınkinden daha iyiydi nokıa e71 vardı onu ztn söylemıyorum bile vga gibiydi nokıa git gide kameradan çalıyo sanki belli modelleri kamera üzerine yapıyor

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşlar 701 in kamerası iyi fakat yakın çekimleri berbat 5800 la gazete yazılarını net bir şekilde çekerken 701 ile bulanık çekiyor fakat normal çekim çok kaliteli

Symbianist

Symbianist

Üye
701 kullanıyorum hafif salla bulanık çıkıyor 5 kuruş etmez kamera. Video iyi ama. Bu arada 7710'u bilen pek yoktur. Nokianın ilk dokunmatikleridndi. Ben hayatımda müziği ve fotoğrafı o kadar kaliteli başka bir telefon görmedim. Resmen deep bas vardı telefonda

asigsasi

asigsasi

Üye
inşallah yeni bir yazılım ile düzeltirler

Symbianist

Symbianist

Üye
yazılımla düzelmeZ. Nokia malzemeden çalma huyunu bırakmalı. Şunu tam yap 100 tl fazla olsun ne var sanki. 800'u veren 900'u de verir. Öyle bir şirketin sahibi olsam her ülkede toplumsal tabanı yoklarim ya na her ülkenin en meşhur cep forumlarini takip ettiririm bu işlerden anlayan elemanlarıma

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
gerçekten çok saçma n95'te tutuyosun yazıya mesela bulanık tuşa dokunuyosun odagı bi çakıyo gayet net bi şekilde çekiyo 8 mp'lik telefonum var ama ders programını 2 mp'lik bluetoothla aldığım oluyor :angry:

Symbianist

Symbianist

Üye
hayırdır herhalde kopyada lazım ölüyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
her yerde lazım oluyor örnegin dersanede ders programı degişiyor koca kagıt çekiyorum ama okunmuyor arkadaştan cekip bluetoothla atıyorum ya diyo bnm kamera 3.2 seninki 8 daha iyi çekmesi gerekmiyormu diyo otofocus yok diyorum o ne yeniliyomu diyo gelde anlat şimdi aslında o kadar sıkıntı degil ama her defasında su otofocusu millete anlatmaktan bıktım 8'i gören aldanıyor işte :D

Symbianist

Symbianist

Üye
fotoğraf makinası alanlara da megapikselin değil çözünürlük ve lensin önemli olduğunu anlattım durdum ama millet 14 mp görünce bilincini kaybediyor hemen alıyor

serbest888

serbest888

Üye
arkadaş doğru diyor odaklama yok. Neye yaradı ki.o konuda 701 de aynı
evet aynen katılıyorum 701 gibi bir cihazda bu teknolojide auto focus yok
vay anassını sayın seyirciler:off::vur

----------Eklendi @ 21:47:30 ---------- Yazıldı @ 21:42:13 ----------

fotoğraf makinası alanlara da megapikselin değil çözünürlük ve lensin önemli olduğunu anlattım durdum ama millet 14 mp görünce bilincini kaybediyor hemen alıyor
ben alırken auto focus olmadığını biliyordum ama bu kadar sorun olacaĞINI TAHMİN ETMEMİŞTİM YAKIN ÇEKİMLER (20 cm) çok dandik

spontane75

spontane75

Üye
auto focus ekleyen program istiyoruz :))

Kingmortall

Kingmortall

Üye
alın bi n8 bakın keyfinize 12 crz kamera :)

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
serbest888

serbest888

Üye
her yerde lazım oluyor örnegin dersanede ders programı degişiyor koca kagıt çekiyorum ama okunmuyor arkadaştan cekip bluetoothla atıyorum ya diyo bnm kamera 3.2 seninki 8 daha iyi çekmesi gerekmiyormu diyo otofocus yok diyorum o ne yeniliyomu diyo gelde anlat şimdi aslında o kadar sıkıntı degil ama her defasında su otofocusu millete anlatmaktan bıktım 8'i gören aldanıyor işte :D
evet aynı sorun benimde başımda 701 cihazın var yakın çekimler berbat diyorlar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet aynen katılıyorum 701 gibi bir cihazda bu teknolojide auto focus yok
vay anassını sayın seyirciler:off::vur

----------Eklendi @ 21:47:30 ---------- Yazıldı @ 21:42:13 ----------

ben alırken auto focus olmadığını biliyordum ama bu kadar sorun olacaĞINI TAHMİN ETMEMİŞTİM YAKIN ÇEKİMLER (20 cm) çok dandik

50 santımden fazla mesafeden çekın

Symbianist

Symbianist

Üye
benim için performans önemli zaten fotoğraf makinesi var. sadece şaşırdım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
oluyomu acaba zannetmem ama umut.....
olamaz dostum donanımsal bişe bu yazılımsal olsa çoktan çıkmıştı zaten otofocuslı bi kamerada dikkatli bakarsanız içindeki çip dönüyor falan birşeyler oluyor odaklaması için ama bizim kameralar sabit öyle bi teknoloji yok adı var sadece 8 mp işte sadece kulağa hoş geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt