evet aynen katılıyorum 701 gibi bir cihazda bu teknolojide auto focus yokarkadaş doğru diyor odaklama yok. Neye yaradı ki.o konuda 701 de aynı

ben alırken auto focus olmadığını biliyordum ama bu kadar sorun olacaĞINI TAHMİN ETMEMİŞTİM YAKIN ÇEKİMLER (20 cm) çok dandikfotoğraf makinası alanlara da megapikselin değil çözünürlük ve lensin önemli olduğunu anlattım durdum ama millet 14 mp görünce bilincini kaybediyor hemen alıyor
evet aynı sorun benimde başımda 701 cihazın var yakın çekimler berbat diyorlarher yerde lazım oluyor örnegin dersanede ders programı degişiyor koca kagıt çekiyorum ama okunmuyor arkadaştan cekip bluetoothla atıyorum ya diyo bnm kamera 3.2 seninki 8 daha iyi çekmesi gerekmiyormu diyo otofocus yok diyorum o ne yeniliyomu diyo gelde anlat şimdi aslında o kadar sıkıntı degil ama her defasında su otofocusu millete anlatmaktan bıktım 8'i gören aldanıyor işte![]()
evet aynen katılıyorum 701 gibi bir cihazda bu teknolojide auto focus yok
vay anassını sayın seyirciler
----------Eklendi @ 21:47:30 ---------- Yazıldı @ 21:42:13 ----------
ben alırken auto focus olmadığını biliyordum ama bu kadar sorun olacaĞINI TAHMİN ETMEMİŞTİM YAKIN ÇEKİMLER (20 cm) çok dandik
oluyomu acaba zannetmem ama umut.....auto focus ekleyen program istiyoruz)
ozamanda yazılar okunmuyor
50 santımden fazla mesafeden çekın
olamaz dostum donanımsal bişe bu yazılımsal olsa çoktan çıkmıştı zaten otofocuslı bi kamerada dikkatli bakarsanız içindeki çip dönüyor falan birşeyler oluyor odaklaması için ama bizim kameralar sabit öyle bi teknoloji yok adı var sadece 8 mp işte sadece kulağa hoş geliyoroluyomu acaba zannetmem ama umut.....