Öneri 8 Megapikselmi 6 Megapikselmi

Konu Sahibi
8 Megapikselmi 6 Megapikselmi
Merhaba Arkadaşlar.
Samsung Galaxy s3 ün Kamerasında 8 Megapiksel Yapınca Küçük Oluyor 6 Yapıncada Kalite Düşüyor gibi Sizce Hangisinde dursun 8 Megapikseli Büyük Kullanamazmıyım

PriZm

Üye
Küçükten kastın 16:9 oran sanırım. Manzara çekimlerinde 16:9 çekmek genelde daha iyi olur.

Tepkiler: Furkan Emekli
Manzara modunda veya 16:9'da odak aralığı uzak daha olur. O yüzden @~N.A.W.Y~ 'nin dediğine katılıyorum.

4:3 de Yani 8 Mpde Ekranda Dar Olur Bence Zten Sensörü İyi Değil 8 Mpde Çek Varsın Ekran Yarım Olsn 16:9 da 6 Mp Çekiyor Zoom da Filan Farklar Olur Kalitesi Düşer Baya Tavsiye Etmem O Yüzden

Hodor

Üye
8 6 boşver bence nokia nın 41 megapiksel modellerine bak.

Tepkiler: incebey38
Ayrıca Arkdaşlarında Dediği Gibi Bu 8 6 Mp Leri Değiştirirsen Manzaralarda Yanlamasına Daha Fazla Alan Çekersin 8 Mp Yaparsan Dikey Daha Fazla Alan Çekersin.Birde 8 Mpde Çekmenin Söyle Bir Zararı Var Malum Artık Çoğu Cihaz 16:9 Ekrana Sahip O Ekranlarda Resimler Tam Sığmaz Hafif Yarım Kalır Mp Yüksek Olsa Derdim 16:9 Olsun Ama 8 Mp En İyisi Bence

Konu Sahibi
Tmm ozaman manzarada gün batiminda felan 6 megapiksel çiçek felan çekerken de 8 megapiksel

Tepkiler: DarkredBlue61
Tmm ozaman manzarada gün batiminda felan 6 megapiksel çiçek felan çekerken de 8 megapiksel
Aslında Her Zaman Öyle Çekmelisin Çünkü Gün Batımı Demek Karanlık Demek Buda Pixsel Pixsel Anadoluya Bir Adım Daha Yaklaşmak Demek

cLeaninG

Üye
Herşey boş lens güzelse güzel çeker 6M iilyidir bence

Kamerada mega piksel değeri artmasının pek faydası olmaz bence iş kameranın merceklerinde biter.