Öneri 8 Megapikselmi 6 Megapikselmi

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
8 Megapikselmi 6 Megapikselmi
Merhaba Arkadaşlar.
Samsung Galaxy s3 ün Kamerasında 8 Megapiksel Yapınca Küçük Oluyor 6 Yapıncada Kalite Düşüyor gibi Sizce Hangisinde dursun 8 Megapikseli Büyük Kullanamazmıyım

PriZm

PriZm

Üye
Küçükten kastın 16:9 oran sanırım. Manzara çekimlerinde 16:9 çekmek genelde daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Manzara modunda veya 16:9'da odak aralığı uzak daha olur. O yüzden @~N.A.W.Y~ 'nin dediğine katılıyorum.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
4:3 de Yani 8 Mpde Ekranda Dar Olur Bence Zten Sensörü İyi Değil 8 Mpde Çek Varsın Ekran Yarım Olsn 16:9 da 6 Mp Çekiyor Zoom da Filan Farklar Olur Kalitesi Düşer Baya Tavsiye Etmem O Yüzden

Hodor

Üye
8 6 boşver bence nokia nın 41 megapiksel modellerine bak.

• Beğen
Tepkiler: incebey38
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Dark-Evil, turancen, incebey38 ve 2 diğerleri
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ayrıca Arkdaşlarında Dediği Gibi Bu 8 6 Mp Leri Değiştirirsen Manzaralarda Yanlamasına Daha Fazla Alan Çekersin 8 Mp Yaparsan Dikey Daha Fazla Alan Çekersin.Birde 8 Mpde Çekmenin Söyle Bir Zararı Var Malum Artık Çoğu Cihaz 16:9 Ekrana Sahip O Ekranlarda Resimler Tam Sığmaz Hafif Yarım Kalır Mp Yüksek Olsa Derdim 16:9 Olsun Ama 8 Mp En İyisi Bence

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
8 6 boşver bence nokia nın 41 megapiksel modellerine bak.
Arkadaşlar En Boy Oranlarını Sormuş Ayrıca Zaten Elinde Bir Cihaz Var 1020 Alsa Oda 4:3 Çekiyor 808de Tüm Cihazlar Öyle 16:9da Mp Düşer Normal Bişey

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Tmm ozaman manzarada gün batiminda felan 6 megapiksel çiçek felan çekerken de 8 megapiksel

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tmm ozaman manzarada gün batiminda felan 6 megapiksel çiçek felan çekerken de 8 megapiksel
Aslında Her Zaman Öyle Çekmelisin Çünkü Gün Batımı Demek Karanlık Demek Buda Pixsel Pixsel Anadoluya Bir Adım Daha Yaklaşmak Demek :D

• Beğen
cLeaninG

cLeaninG

Üye
Herşey boş lens güzelse güzel çeker 6M iilyidir bence

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Herşey boş lens güzelse güzel çeker 6M iilyidir bence
Hangi Lensden Bahsediyosun Yeri Geliyor Ben 808in 5 Mp Resimlerini Beğenmiyorum Değil S3 S10 Olsa Yine Çamur Gibi Resim Olur

• Beğen
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Kamerada mega piksel değeri artmasının pek faydası olmaz bence iş kameranın merceklerinde biter.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: incebey38 ve cLeaninG

Üst Alt