parayı sen veriyorsan bende değiştireyim8 6 boşver bence nokia nın 41 megapiksel modellerine bak.

Arkadaşlar En Boy Oranlarını Sormuş Ayrıca Zaten Elinde Bir Cihaz Var 1020 Alsa Oda 4:3 Çekiyor 808de Tüm Cihazlar Öyle 16:9da Mp Düşer Normal Bişey8 6 boşver bence nokia nın 41 megapiksel modellerine bak.
Aslında Her Zaman Öyle Çekmelisin Çünkü Gün Batımı Demek Karanlık Demek Buda Pixsel Pixsel Anadoluya Bir Adım Daha Yaklaşmak DemekTmm ozaman manzarada gün batiminda felan 6 megapiksel çiçek felan çekerken de 8 megapiksel

Hangi Lensden Bahsediyosun Yeri Geliyor Ben 808in 5 Mp Resimlerini Beğenmiyorum Değil S3 S10 Olsa Yine Çamur Gibi Resim OlurHerşey boş lens güzelse güzel çeker 6M iilyidir bence
İphonenin 8mb lik lensleri mesalaHangi Lensden Bahsediyosun Yeri Geliyor Ben 808in 5 Mp Resimlerini Beğenmiyorum Değil S3 S10 Olsa Yine Çamur Gibi Resim Olur
I Phonemiİphonenin 8mb lik lensleri mesala

Buna Anca Gülünüz 

Çok komik la pehhhI PhonemiBuna Anca Gülünüz
![]()
Aynen işte de bilmiyorlar bazilari[emoji6] [emoji1]Kamerada mega piksel değeri artmasının pek faydası olmaz bence iş kameranın merceklerinde biter.
Görende 41 Mp Carl Zeiss Lens Kullanıyor Sanır AppleyiKamerada mega piksel değeri artmasının pek faydası olmaz bence iş kameranın merceklerinde biter.

Aynenn Ama ıphone 6 kullanmiyormuGörende 41 Mp Carl Zeiss Lens Kullanıyor Sanır Appleyi![]()
16:9 da Hepsi 6 Kullanır Anca 13 Mp Olacakki 10 Mp 16:9 ÇeksinAynenn Ama ıphone 6 kullanmiyormu