8 kişiye tahliye!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
8 kişiye tahliye!
Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı ve teknik direktörü Tayfur Havutçu, Ahmet Ateş, İbrahim Akın, Ümit Karan, Korcan Çelikay, ve İskender Alın'ın da aralarında bulunduğu 8 kişinin tahliyesine karar verdi.

haltie

haltie

Üye
(h) Bizi yanıltmadığınız için teşekkür ederiz.Göksel gümüşdağ bu insanların hakkı senin üzerinde umarım bedelini ödersin:)

• Beğen
Tepkiler: minoo ve delrico
delrico

delrico

Emekli Yönetici
nihayet adalet yerini buldu:pro:

• Beğen
Tepkiler: minoo
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
vay be iyi

arslansem

arslansem

Üye
Eee hiç fenerli yok aralarında ne iş :ehe

• Beğen
Tepkiler: India
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
O kadar zamandır neden bu insanlar içerideydi diye soruyoruz ... :pro:

greenmile

greenmile

Üye
başından beri diyoruz fenerbahçe operasyonu bu,hani ibrahim akın para dolu çantayı almıştı,hani emenike para sayarken videosu vardı.Siz ne yaparsanız yapın biz bu adamları satmayacağız,kitabımızda adam satmak yazmaz bizim

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
O halde Fenerbahçe ve Yöneticilerini kutluyoruz ...

Kendi aralarından langırt oynayıp şike yapmışlar...
:pro:

Tutuklu olarak Bir tek Fenerbahçe ve Sivas yöneticileri kaldığına göre herhalde geçen sezon biz Sivas'la 13 maç yapmışız..!
:hmmm

greenmile

greenmile

Üye
merak ediyorum bjk taraftarı bu 3 adamın yüzüne bakmaya yüz bulacak mı?Zira mahkemesi bile olmayan davada aklanında gelin demişlerdi,kaderlerine terk etmişlerdi.Gerçi dava bitmedi ama tuhaf yani.

India

India

Üye
    Konu Sahibi
sonuçta Aziz yıldırım hem şike hem de örgüt suçlarından içerde o yüzden ha diye çıkması zor

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bizim suçsuz olduğumuz başından beri belliydi o mehmet denen adam beşiktaşı oyuna getirdi:off:

greenmile

greenmile

Üye
şu anda suçsuz diye salınmadı ibo delilleri falan toplamışlar o yüzden.inşallah hepsi aklanır

haltie

haltie

Üye
bizim suçsuz olduğumuz başından beri belliydi o mehmet denen adam beşiktaşı oyuna getirdi:off:

Tek suçlu göksel gümüşdağ.Zaten mantık olarak düşündüğünde de adamla şike yapmış olsan adam neden sana gol atsın;)Beşiktaş suçludur evet bencede suçludur.Neden transfer dönemi dışında transfer görüşmesi yapmıştır.O yüzden ne diyoruz tekrar beşiktaş şike yapmamıştır varsa tek suçu oda usulsüz transferdir ;)

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ne alaka göksel gümüşdağ halit . Sen göksel gümüşdağ ın ,şike iddanamesinde , savcıya verdiği ifadeyi biliyor musun halit ? Okudun mu ?

haltie

haltie

Üye
Adam en baştan diyebilirdi Ali ben bu adamlarla transfer konuştum şike konuşmadım diye.Adam ifade versin diye kampanyalar yapıldı Ali yürüyüşler düzenlendi.Gayet hakimim konuya yani.sende işine gelene inanıyosun işine gelmeyene inanmıyorsun

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Telegolde şimdi gösterdiler . Adam , beşiktaş bize ne ibrahim akın ne de iskender alın hakkında , resmi yada gayri resmi transfer teklifinde bulunmamiştir diye ifade vermiş . İddaname internetlere kadar düştü oradan açıp bakarsan göreceksindir ;)

haltie

haltie

Üye
o zaman her internete düşene inanıyoruz;)

zaten transfer görüşmesi ibrahim akının menajeri aracılığıyla yapılmış i.akına iletilmiş.

İ akında bjk gelebileceğini ve serdar adalıdan bir at istediğini belirtmiş hediye olarak.

iddanameyi biliyorum Ali internete verildiği ilk dakikadan itibaren.senin kafan karışmış fenernahçeyle ilgili kısımları okurken:ehe

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Biz kiminle sike yapmişiz yahu . Anlayan varsa anlatsın bir zahmet :)

haltie

haltie

Üye
Ali açıkçası ilgilendirmiyor beni diğer olaylar.Zaten iddanamede beşitaş ayrı tutulmuştu dikkat edersen.Umarım adalet yerini bulur.İçeride gerçekten suçsuz insanlar varsa onlarda tahliye olur.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...