8 gb hafıza kart problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

güneşidevirmek

Üye
    Konu Sahibi
8 gb hafıza kart problemi
arkadaşlar e71de kullandığım 8 gb hafıza kartım vardı, ben bunu 8 gbı destekleyen bir mp3 playerde kullanmak istedim ve bilgisayarda fat32yi seçip hızlı biçimlendirdim, daha sonra hafıza kartı tamamen sıfırlandı yani toplam alan 0 byte diye gösteriyordu ben de geri e71e taktım hafıza kartı bozuk diyordu biçimlendirdim fakat sadece e71de çalışıyor başka yerde çalışmıyor hafıza kartı yardım...

Havvali

Havvali

Üye
Benimde böyle bi hafıza kartım var yalnız 6630da çalışıyor bence artık bidaha telefondan çıkarmamalıyız bu hafıza kartlarını... :züü:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hafıza kartı markası nedir kardeş ??

Havvali

Havvali

Üye
MMC MOBILE 6630 un hafıza kartı. Symbian telefonlarda kingston kullanmamasını öğrendim çok fazla veri hatası oluyor.

MrTech

MrTech

Üye
  • Beğen
Tepkiler: StunnerDead

güneşidevirmek

Üye
    Konu Sahibi
toshiba artık bilgisayardan da format atamıyorum maalesef

StunnerDead

StunnerDead

Üye
sorunun çözumunu bılemıyorum kusura bakma ama sana tavsiyem telefon için sd kart aldıysan hep telefonunda kullan. mesela benim tablet için 8 gb hafıza kartım var başka hiç biyerde kullanmıyorum.

güneşidevirmek

Üye
    Konu Sahibi
evet haklı olabilirsiniz boş yere biçimlendirdik karttan da olduk kart okuyucu falan olmuyor

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
geçmiş olsun

güneşidevirmek

Üye
    Konu Sahibi
telefoncunun hafıza kartına bir şey yapabileceğini sanmıyorum açıkçası? yapabilir mi? zaten hafıza kartı tamiri yaptırana kadar yeni hafıza kartı alırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt