7c ye Anna yı kurduktan sonra bir çok sorun ortaya çıktı Servise götürmelimiyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dijisa34

Üye
    Konu Sahibi
7c ye Anna yı kurduktan sonra bir çok sorun ortaya çıktı Servise götürmelimiyim
7c ye Anna yı kurduktan sonra bir çok sorun ortaya çıktı. başta şarj olmak üzere ( şarjı kullanmadan 12-13 saatte bitiyor) s3 yüklü iken 2gün kadar şarjı gidiyordu internet bağlantı sorunuda var . Anna yı oviden kurmuştum yükleme esnasında hiç bir sorun yaşanmadı. programlar silinmedi. telefon internet esnasında reset atıyor.telefondan hiç memnun değilim çok sorunlu.. s3 sürümü anna ya göre daha iyiydi. birde s3 de ve anna da farketmedi örneğin uygulamalara girdiğimde sayfayı aşağıya çekerken 2-3 saniye takılma yapıyor . ve birçok sorun.... ne yapmalıyım servisemi götürsem yoksa telefona format atsam düzelrmi .Bana yardımcı olursanız sevinirim.

thelord03

Üye
Benimde telefonum c6-01 .. senin kadar cok sorunum olmasada bende hiç memmun değilim. widgetlerin çoğu calısmıyor ve aldıgım yer olan nokia shop a götürdüm.. Anna daha bize gelmedi o yüzden ana merkeze yollarsam çözerler.. oda baya geç gelir dedi..buraya geldikden snra daha iyi yardımcı oluruz diyip beni gönderdiler :Ss

hizan

hizan

Üye
7c ye Anna yı kurduktan sonra bir çok sorun ortaya çıktı. başta şarj olmak üzere ( şarjı kullanmadan 12-13 saatte bitiyor) s3 yüklü iken 2gün kadar şarjı gidiyordu internet bağlantı sorunuda var . Anna yı oviden kurmuştum yükleme esnasında hiç bir sorun yaşanmadı. programlar silinmedi. telefon internet esnasında reset atıyor.telefondan hiç memnun değilim çok sorunlu.. s3 sürümü anna ya göre daha iyiydi. birde s3 de ve anna da farketmedi örneğin uygulamalara girdiğimde sayfayı aşağıya çekerken 2-3 saniye takılma yapıyor . ve birçok sorun.... ne yapmalıyım servisemi götürsem yoksa telefona format atsam düzelrmi .Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşım annayı oviden değil flashla yüklersen, teldeki yazılımı da güncellersen hiç bir problemin kalmaz.

Telefonu servise vermene gerek yok.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
max performans için hard format tavsiye ederim teldeki gereksiz dosyalardan kurtulun sonra anna gayet ii bana göre ;)

dijisa34

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 01:21:23 ---------- Yazıldı @ 01:19:45 ----------

tavsiyeleriniz için teşekkürler deniyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt