7610 telefonum çok yavaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prens_12345

prens_12345

Üye
10 mb mmc cache yüklersen telefonun hızında artış olur.

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
10 MB MMC Cache Ne Oluyor ?

Newwave

Newwave

Üye
İlk önce format at daha sonra gereksiz programları sil ve 10mb ram hızlandırıcıyı direk telefon hafızasına yükle forumda program var.

corlulu

corlulu

Üye
Teşekkürler bizde deneyelim..

docka_58

Üye
ister sen bi yazılım attır bence bu kadar yavaş olmaması gerek ...

prens_12345

prens_12345

Üye

burda 10 mb mmc cahe dosyası var onu yükle telefonunda gözle görülür bi artış olacak.

a.elibol

Üye
yeğen sen en iyisi tlf nu değiştir.gerisi boş

saypa_center

Üye
konu kapandı mı kaç ay olmuş konu açılalı eğer tel u değiştirmedinse elle format at hiçbirşeyi kalmaz

scoop

scoop

Üye
bndede 7610 var yavaş..hafıza kartım 512,içinde 20 mb boş alan var ama tel ölüyo yavaşlıktan:(

cep7610

cep7610

Üye
ya bendede var geçen gün güncelleştirme yaptım yapmaz olaydım telefon kafayı yedi ölüyo telefon bende çareyi format atmakta buldum herşeyi yeniledim sistemi falan şimdi süper oldu hafızayı fazla doldurunca yavaşlıyor çünkü işlem yapacak yer bulamayınca işlemleri geç yapıyor hafıza kartında en az 70 mb boş yer bırakın

merlin_fase

merlin_fase

Üye
Format atmak için şifre istiyor.benimde telefonum 2.el olduğu için şifreyi bilmiyorum.şifreyi nasıl sıfırlaabilirim.
ACİLLL!!!

merlin_fase

merlin_fase

Üye
aynen o kadar boş alan var şarkıların çoğunu sildim.1gb alandan 500 mb alan boş ama ona rağmen telefon çok yavaş :(

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
rehberdeki numaralarını yedekle önemli dosyalarını yedekle hafıza kartını çıkar telefon kapalı olacak ve içinde sadece sim kart olacak

Sırayla * - 3 - Arama tuşu - ve açma düğmesine birlikte bas bekle formatting diye bir yazı 100 de 100 olunca tel yeniden başlar ve telefonunu fabrika çıkış gününe çevirir sonra yedeklerini geri yükle daha ayrıntılı bilgi istersen internette hadr format diye arattır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt