7610 Kulaklık Sorunu ( Sorunmu Tam Olarak Bilmiyorum )

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Hayırlı olsun

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
saol herkeşe tşkkürler tekrar

dustqm

dustqm

Üye
ya arkadaşlar bende bişey sorcam ama benim tel 3230 bende orjinal kulaklık vardı hds-3 ama tarih oldu kablolarda temassızlık var. ben şimdi arkın birinde gördüm hs-3 daha sağlam bişeye benziyo kablolar daha zor zarar görür gibi geldi bana aldım denedim çalıştı ve şimdi kendime almaya karar verdim ama ses streo geliyo mu gelmiyo mu bilmiyorum radiodan bahsediyorum mp3lerden deil onlar zaten mono bu arada o arkı bidaha ne zaman görürüm belli deil ondan deneyemiyorum

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Nokia HS-3 Orjinal alırsan muhtemelen Stereo ses alırsın.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
bende 6600 var işitme cihazını felan nasıl yapıyonuz yuksek ses nasıl alabiliriz ?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ayarlar / Donanım / Kullanılan Donanım bölümünde İşitme Cihazını seç.

Ayrıca 6600'da 8310 Kulaklıkları sorunsuz çalışıyor

dsaasddsa

Üye
Hocam Ben Deli Olucam Yaa
Bu Nebiçim Bi Telefon Iki çeşit Kulaklık Var Bende Birisi Yeni Tip Diperinin Arkasında 7210 Hds-3 Yazıyor Yeni Tipi Desteklemiyor Eski Tipte De Temassızlık Filan Var Oda Ii çalışmıyor Kafayı Yiyecem Abi Lütfen Birisi Yardımcı Olsun

dj_razy

dj_razy

Üye
bendede 7610 var orjinal kulaklık takıyom donanımdesteklenmiyo yazıyo
ama yan sanayi takıyom sesi hem kulaklığın birinden hemde tlefonun hp den veriyor
napacam bilmiyom:(

emre_kalay

emre_kalay

Üye
dj _razy senin olayını cöziyim bak bu 2 ses cıkması bir özelliktir 6600 dada oluyodu menu ayarlara gir kullaklık ayarlarından orada bi secenek var kulaklık ve işitme cihazı diye işitme cıhazı yaparsan hem kulaklıktan hemde hoparlorunden ses gelir sen kulaklık işaretle ve böylece kulaklıkle dinlemiş olursun kulaklıgı seç

dj_razy

dj_razy

Üye
bende hds 3 orjınal kulaklık var 7610 tele takıyorum donanım desteklenmiyor diyor ama müzik açıyorum hem telefonun hp sinden hemde kulaklıktan veriyor

emre_kalay

emre_kalay

Üye
dedigim ayara bi daha kontrol et kesin ondandır

kacakj

Üye
7610 da orjinal kulaklık kabul etmiyor. o yüzden yan sanayi alman lazım çünkü 7610 da ilk alırken kendi orjinal kulaklıgından sonra başka bi orjinal kulaklık kabul edilmiyor o yüzden yan sanayi bi tane kulaklık alman lazım...

Adanalı.01

Adanalı.01

Üye
aynen bende cekiyom kulaklıtan bide tel arasıra kendi kndine kulaklık duna geciyor donanım desteklemiyor ibi hata veriyor:hmmm

mustafah

Üye
sağolun...

casper48

Üye
ben 7610 altındaki girişleri temizledim ve çalıştı

Üst Alt