7610 Kulaklık Sorunu ( Sorunmu Tam Olarak Bilmiyorum )

Sponsorlu Bağlantılar

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
7610 Kulaklık Sorunu ( Sorunmu Tam Olarak Bilmiyorum )
benm telefona kulaklık alacağım hangi kkulaklığı takdıysam donanım desteklenmiyor dedi acaba bunlar 7610 kulaklığı değilmi çünkü bana öle dediler bi de bişi duydum telefona kulaklık aldığım zaman mesela bi müsik dinliorum kulaklıktan gelen ses telefonun kendi hoparlöründen yine de çıkıyormuş bu gerçekten doğrumu ? eğer öleyse çok saçma çünkü bnce kulaklığın asıl amacı budur normalde handsfree olarak kullanmak ama çou insan bunu o iş için kullanmıyor bildiğiniz gibi ve bana 7610 orjinal kulaklıı nın bildiiniz fiyatı sölermisiniz walla şimdiden çok tşkkürler size....

mavizeybek

mavizeybek

Üye
abim ben orjinal kullaklıkta taktım gene olmuyor
7610ların genel sorunu olsa gerek bu normalde kullaklık modunda dinlersen herhangi sorun olmıyo ama sesler ksık geliyor. ben kendi telefonumda işitme cihazı seçeneğini seçiyorum orada sesi yüksek veriyooo ama dediğin gibi bazı programlarda sesi (çağrı yada ileri alma gibi işlemleri yaptığınız anda) bangır bangır dışarı veriyor. tek istisnası ultra mp3 tü bende

ama sanırım bu yaşadığımız genel bir sorundu ama telefonla konuşurken herhangi bir sorun yaşatmaması lazım gayet sağlıklı o konuda ama multimedia özellikkler konusunda aynı şeyleri söyleyemem

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bende de Nokia HS-3 Kulaklık vardı , 7610'umda gayet güzel çalışıyordu ama dediğiniz gibi parçaları ileri sarma gibi durumlarda aynı anda ses dışarı da geliyordu.Çünkü 7610'ların stereo kulaklık desteği yok.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
HS-3 Alıcaksın ben zamanında işportadan almıştım gayet güzeldi orjinaline 35 istediler ben 5 ytl'ye aldım 7610 elimde yok ama kulaklıgı hala elimde
Hs-3 Alıcaksın

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar bana bu model lazımdı walla ii oluo peki her türlü mp3 dinleme programlarında çalışıomu yane ultra mp3 ve wma plus fln hepsinde çalışır dmi

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Evet hepsiyle çalışıyor fakat ses berbat

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
bide bişi dicem bn bu hs-3 taktıımda telefonda donanım desteklenmiyor dedi acaba o hs3 deilmiydi ki am şekli öleydi

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Orjinal olursa öyle der ama Yan Sanayi de sorun olmaz

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
O nasıl iş abi yaa çok saçma

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Evet çok saçma.

7610'a Stereo Kulaklık Desteği koymadıkları için böyle saçmalıklar işte

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
tmm abi bn alıyorum sonra demedi demyin ok ?

mavizeybek

mavizeybek

Üye
hayırlı olsun şimdiden

RockFord Fosgate

Üye
ısporta al abıcım benım ark da ışporta aldı gayet guzel calısıyo ama orjınal calısmıyo!!!:)komık bı olay

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
saol kötü olan bn gittim taktım kulaklıı donanım desteklenmio dedi bn de almaktan wazgeçtim öf çok kötü bi durum...
Bide bişi dicem şimdi ben işporta mı aliim orjinal mi orjinali sporun yaratıo diosunuz işportası ise sorunsuz diosunuz ama orjinal daha uzun süre dayanmaz mı ?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Orjinal çalışmadıktan sonra almanın mantığı yok.

RockFord Fosgate

Üye
ya orjınal cAlısmıyokı dayansa neolcak!!!al ısporta 5mılyona kullan pasa pasa!!!arkadasım 1senedır kullanıyo!!!

mavizeybek

mavizeybek

Üye
orjinal almanın bir mantığı yok ben kendiminkine orjinal taktığım zaman ne şartla olursa olsun sesi hem dışarı veriyor hemde ses tek kulaklıktan geliyor

yan sanayi alıcan mecbur
ama kalitelisinden al ben son aldığım kulaklıktan hiç memnun değilim

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
ya orjınal cAlısmıyokı dayansa neolcak!!!al ısporta 5mılyona kullan pasa pasa!!!arkadasım 1senedır kullanıyo!!!
kardeşim sana katılıyorum ve zaten yan sanayi adlım hs3 değil ses biraz az geliyor ama bnce çok züper ne dışarıya ses verio ne de aramalarda fln sorun yaratıyo oooh züper oldu walla herkeşe yorumları ve yardımları için tşkkürss

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tezoğlun da var orijinal HS-3 Stereo kulaklık, fakat burada bahsettiğiniz sorunlardan hiçbiri yaşanmıyor. Arasıra olmuyor değil ama kabloyu iyice itekleyince sorun ortadan kalkıyor. Ve aynı sorun kabloyu tamamen çekene kadar bir daha tekrarlamıyor.

Aynı kulaklığı 6670'te ben de kullanıyorum. Arasıra sesin gittiği oluyor fakat gitmesinin sebebi kablonun iyice gerilmesiyle oluşan temassızlık. Yoksa hiçbir sorun yok.

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
7,5 milyona aldım ve bu arada sesin az gelme sorunu nu da çözdüm bi arkadaş demişti burda işitme cihazı yaptım ses bayaa arttı malesef ara sıra temassızlık oluyor Chavrash dediin gibi

Üst Alt