7610 İçin Hafıza Kartı Önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
7610 İçin Hafıza Kartı Önerileriniz?
7610'daki 64 mb yetmemeye başladı.Yeni bir RS-MMC alacağım, bu telefon max. kaç mblık kart destekliyor bir de kartın çalışma voltajı nedir bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.Nette incelediğim kadarıyla bazı kartların voltaj değerleri verilmiş bazılarında verilmemiş.Bazı Kingstonlar dual voltajlı.
7610 ile kullandığınız kartlar varsa marka+kapasite+performans değerlendirmesi alabilir miyiz?
Şimdiden teşekkürler...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bende 7610 kullanıyorum hafıza kartım 256 mb ve çok memnunum..... ama 512 mb lar telefonu baya bi zorluyo çok tutukluk yapıyo bence en ii si 256 mb....ama tabi sen yine de araştır.....

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
Kartın markası ne yasminoz?

Yasminozz

Yasminozz

Üye
aklımda tutmadığım için bakmam gerekti....:ah: :ah:

sırf markasına bakmak için ne zorluklardan geçtim bi bilsen.....:kop: :kop: :kop:

DV RS MMC 256 microsim (üstünde böyle yazıyo)....:ehe: :ehe: :ehe:

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
aklımda tutmadığım için bakmam gerekti....:ah: :ah:

sırf markasına bakmak için ne zorluklardan geçtim bi bilsen.....:kop: :kop: :kop:

DV RS MMC 256 microsim (üstünde böyle yazıyo)....:ehe: :ehe: :ehe:
:worshippy:Uğraştırmışım seni, çok teşekkürler.:worshippy::worshippy:
Markasını anlamasamda (microsim mi acaba?) en azından Dual Voltage kullanabileceğimizi anladım :biggrin:
Çok saolasın...

MagNum

MagNum

Üye
ßence Markanın Pek ßi Önemiş YokA yrıca Arkadaşım 512 kuLLanıyor 256dan ßi Farkı yok aynı hızda
512 yi rahat kuLLanırsın ;)

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
Markadan kastım; sandisk ve kingston kartların düğerlerine göre daha hızlı olduğunun söylenmesi.
Az önce bi tcell bayisinde 512nin rahatça kullanılabileceğini söylediler 7610 ile, 1gb ve üstü yavaş olur dediler...

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
256mb kingston aldım gayet hızlı.Tavsiye ederim...

mirza.78

Üye
arkadaşlar ben uzun süredir 1gb lık kart kullanıyorum kingston marka... sorun oluyo mu derseniz nadiren ve çok kısa süreli donma oluyo o kadarı da normal,bence sorun olacak seviyede değil.

CanceR

CanceR

Üye
arkadaşlar ben uzun süredir 1gb lık kart kullanıyorum kingston marka... sorun oluyo mu derseniz nadiren ve çok kısa süreli donma oluyo o kadarı da normal,bence sorun olacak seviyede değil.
bende oda olmuyo kingstonun dual voltage die bi özelliği var onda hiç kasmıyo gayet telefon hızlı boş hafıza çok yoq ama yinede hızlı:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...