nokia tavsiye etmem wave2 veya galaxy ace al paran çöpe gitmasi hantal bir işletim sistemli nokia alarak

Kardeşim senin bu nokia düşmanlığın ne böyle ya her konuda kötülüyosun aşağılıyosun bi kuyruk acın var galiba nokiadan ??nokia tavsiye etmem wave2 veya galaxy ace al paran çöpe gitmasi hantal bir işletim sistemli nokia alarak
kardeş kötülediğim yok o fiyat aralıgında çok daha iyi cihazlar var ve arkadasa onları öneriyorum neden senin zoruna gidiyo dogruları söylememKardeşim senin bu nokia düşmanlığın ne böyle ya her konuda kötülüyosun aşağılıyosun bi kuyruk acın var galiba nokiadan ??

dostum valla önerilecek bir modeli olsa önereyim ama rakiplerinin o fiyata cok daha iyi telefonları varken seni kandırıp araştırma yapmadan gelip nokia al desem daha mı iyi olurama hıc nokia telde onermıorsun hoss![]()

Benim zoruma gittiği yok senin kişisel fikrin beğenmezsin kullanmazsın nokia'yı senin kararın tabi ama sen genelde çok ön yargılısın eleştiriyosun nokia'yı ondan söylüyorum![]()

İşletim sistemi olarak nokia'nın eksik yönleri var tabi bunu kimse inkar edemez.Bende n8 var diye en iyi telefon benimki demem almadan önce de düşündüm acaba blackberry samsung filan mı alsam değişiklik olur en azından filan dedim ama alışmışım artık nokia'ya vazgeçmiyeyim dedim cihazdan da memnunum açıkçası isteklerimi karşılıyo allaha şükür![]()
ama tavsiye ederim diğer markalarıda kullanmanı o zaman hangisinin daha iyi hangisinin daha kötü oldugunu daha iyi anlarsın dostum nokia n900 dusunuyormusunuz. cebinizde para bile kalir .
[email protected]
ulasabilirsiniz[/QUOTEreklam kokan hareket bunlar
750 n900 ustune para kalacak 500 emı satıyorsun telfonu anlamadım kacak felansa ok