750 TL ye kadar bi tel almayı düşünüyorum lütfen yardım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahqum_74

Üye
    Konu Sahibi
750 TL ye kadar bi tel almayı düşünüyorum lütfen yardım ...
nokia bi cihaz düşünüyorum .. ama blmıorum yaa :S

61semih

61semih

Üye
beklentılerın nedır alacagın cıhazdan? olmazsa olmazların neler

hoss

hoss

Üye
nokia tavsiye etmem wave2 veya galaxy ace al paran çöpe gitmasi hantal bir işletim sistemli nokia alarak

• Beğen
Tepkiler: 61semih
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
bende katlıyorum

mahqum_74

Üye
    Konu Sahibi
Müzik // Dokunmatik // FOTO // Mesaj // istediklerim bunlar ama adroid işletim sistemi olmasın

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
nokia tavsiye etmem wave2 veya galaxy ace al paran çöpe gitmasi hantal bir işletim sistemli nokia alarak
Kardeşim senin bu nokia düşmanlığın ne böyle ya her konuda kötülüyosun aşağılıyosun bi kuyruk acın var galiba nokiadan ??

hoss

hoss

Üye
Kardeşim senin bu nokia düşmanlığın ne böyle ya her konuda kötülüyosun aşağılıyosun bi kuyruk acın var galiba nokiadan ??
kardeş kötülediğim yok o fiyat aralıgında çok daha iyi cihazlar var ve arkadasa onları öneriyorum neden senin zoruna gidiyo dogruları söylemem :oke:

mahqum_74

Üye
    Konu Sahibi
ama hıc nokia telde onermıorsun hoss :)

hoss

hoss

Üye
ama hıc nokia telde onermıorsun hoss :)
dostum valla önerilecek bir modeli olsa önereyim ama rakiplerinin o fiyata cok daha iyi telefonları varken seni kandırıp araştırma yapmadan gelip nokia al desem daha mı iyi olur :oke:

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Benim zoruma gittiği yok senin kişisel fikrin beğenmezsin kullanmazsın nokia'yı senin kararın tabi ama sen genelde çok ön yargılısın eleştiriyosun nokia'yı ondan söylüyorum :oke:

hoss

hoss

Üye
Benim zoruma gittiği yok senin kişisel fikrin beğenmezsin kullanmazsın nokia'yı senin kararın tabi ama sen genelde çok ön yargılısın eleştiriyosun nokia'yı ondan söylüyorum :oke:

ön yargili degilim ben yillarca nokia kullandim hala 6510 num duruyo sakliyorum satmiyorum
zamanin en iyi telefonuydu
ama simdi nokia eski nokia degil hem islemcisi hemde isletim sistemi rakiplerinin gerisinde buradaki bazi insanlar sadece nokia kullanmislar ama diger markalari kullandiklarinda bana hak vereceklerine inaniyorum , ama karalamak kötülemek degildir hic bir markayi
bak ben sony ericsson telefon kullaniyorum ve s.ericssonu cok seviyorum ancak kimseye onermiyorum cünkü o fiyata alinabilecek rakipleirinin önünde bir cihazi yok
yani hic bir markaninn fanboylugunu yapmiyorum arastirarak arkadaslara bildiklerimi anlatiyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
illede nokia dersen x6 derim samsung alacaksan wave 2

AYNA

AYNA

Üye
nokia düşünürsen o paraya bende x6 derim..

--------------- Ekleme ---------------

ama 2.el 600 lere se satioda alabilirsin fotosu n8 kadar iyi ve hem xenon var hemde led flahı var n8de sadece xenon var(n8 ledi kırmızı normal değil).bu demek oluyorki satio ile gece video çekebilirsin ama n8 le karanlık ortamda çekemezsin.neden satio dedim bütçenden dolayı paran yeterse tabiki n8 al.ben satio kullandım symbian oda ama sattım.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
İşletim sistemi olarak nokia'nın eksik yönleri var tabi bunu kimse inkar edemez.Bende n8 var diye en iyi telefon benimki demem almadan önce de düşündüm acaba blackberry samsung filan mı alsam değişiklik olur en azından filan dedim ama alışmışım artık nokia'ya vazgeçmiyeyim dedim cihazdan da memnunum açıkçası isteklerimi karşılıyo allaha şükür :)

hoss

hoss

Üye
İşletim sistemi olarak nokia'nın eksik yönleri var tabi bunu kimse inkar edemez.Bende n8 var diye en iyi telefon benimki demem almadan önce de düşündüm acaba blackberry samsung filan mı alsam değişiklik olur en azından filan dedim ama alışmışım artık nokia'ya vazgeçmiyeyim dedim cihazdan da memnunum açıkçası isteklerimi karşılıyo allaha şükür :)

senin beklentilerini karşılıyor demekki cihaz ve yıllardır nokia kullanıyorsan alışmışssındır her seyine :oke:ama tavsiye ederim diğer markalarıda kullanmanı o zaman hangisinin daha iyi hangisinin daha kötü oldugunu daha iyi anlarsın dostum
dedigim gibi hiçbir markayı karalamak gibi bir niyetım yok nokia nın rakiplerinden ddaha iyi bir modeli var onun da önermek ten çekinmem

61semih

61semih

Üye
beklentılerını karsılıyacak bır suru telefon var her markanın zaten bu beklentılerı karsılıyacak cıhazları var secımınde zorlanmazsın dıye dusunuyorum.teknolojıye cok duskunsen farklı markalardan ve ısletım sıstemlı cıhaz tavsıye etmenı tavsıye ederım.bende yıllarca nokıa kullandım htc alınca aylardır telefonu kullanmaktan zevk almaktan bıkmadım.tabı senın beklentılern azsa 750 cok fazla dusuk butcelerde beklentılerını karsılıyablırsın

Tknloji hastasi

Üye
nokia n900 dusunuyormusunuz. cebinizde para bile kalir .
[email protected]
ulasabilirsiniz

hoss

hoss

Üye
n900 iyidir ama turkiye ye gelmedi malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt