Haber 71 Yaşında ki Dedeme LG L Fino aldık bu gün

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bence dead trigeri çatır çatır oynatır gibi bi izlenim verdi bana

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve lazye

0MG90

0MG90

Üye
Bende dedeme S5233W'yi verdim, kullanıyor hala :D
Hayırlı olsun diyelim:)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bence dead trigeri çatır çatır oynatır gibi bi izlenim verdi bana
302 pek öyle çatır çutur oynatacak grafik işlemcisi değil. Ha açar en düşük ayarlarda oynatır mı bilmem. 220/305'li telefonlarda bile yeri geliyor kasıp duruyor.
Ama yani 71 yaşında dead trigger oynayacak değil ya.

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
lazye

lazye

Üye
302 pek öyle çatır çutur oynatacak grafik işlemcisi değil. Ha açar en düşük ayarlarda oynatır mı bilmem. 220/305'li telefonlarda bile yeri geliyor kasıp duruyor.
Ama yani 71 yaşında dead trigger oynayacak değil ya.
Adreno 305 çok kötü değil orta grafik ayarları için yeterli :) ama adreno 302 biraz şüpheliyim ...

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Adreno 305 çok kötü değil orta grafik ayarları için yeterli :) ama adreno 302 biraz şüpheliyim ...
305'e laf söyleyen olmadı. 305 oynatır sorun yok ama dead trigger gibi oyunlar içinde en minimumu 305 veya 220.
Adreno 302 ve 205 birbirine benzer ve 205 galaxy s1 seviyelerinde olduğundan pek sanmıyorum şimdiki oyunları öyle çatır çatır oynatacağını. Candy crush falan ayrı mesele ama yani dead trigger biraz zor be kardeşim.

lazye

lazye

Üye
305'e laf söyleyen olmadı. 305 oynatır sorun yok ama dead trigger gibi oyunlar içinde en minimumu 305 veya 220.
Adreno 302 ve 205 birbirine benzer ve 205 galaxy s1 seviyelerinde olduğundan pek sanmıyorum şimdiki oyunları öyle çatır çatır oynatacağını. Candy crush falan ayrı mesele ama yani dead trigger biraz zor be kardeşim.
Adreno 305 dead triggeri en dusuk ayarlarda degil orta grafik ayarlarda da oynanabilir :)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Adreno 305 dead triggeri en dusuk ayarlarda degil orta grafik ayarlarda da oynanabilir :)
Minimum derken ayarlardan bahsetmedim. Daha çok doğru dürüst kasmadan oynayabilmeyi kast ettim. Orta seviyede başta kasmıyor ama oyunda devam geldikçe kasıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 220 ile yüksek ayarlarda bile oynayabilmiştim ama neyse ya 302'de oynatır belki kasmadan belli olmaz.

lazye

lazye

Üye
Minimum derken ayarlardan bahsetmedim. Daha çok doğru dürüst kasmadan oynayabilmeyi kast ettim. Orta seviyede başta kasmıyor ama oyunda devam geldikçe kasıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 220 ile yüksek ayarlarda bile oynayabilmiştim ama neyse ya 302'de oynatır belki kasmadan belli olmaz.
Bazı telefonlarda öyle olabilir ama bendekinden bahsettiğiniz sorun yok 1 saat oynarim yaklasik ;)

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
hayırlı olsun bklm

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
hocam gpu denerim bidaha elime geçince telefon ama oynatacaığını düşünüyorum ben genel olarak cihaz sağlam geldi bana çükü

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Adreno 305 olsaydı süper olurdu

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Haftaya cumartesi yada öbür hafta cumartesi

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
byAndroid

byAndroid

Üye
Galaxy s te hafif takılmalar la oynuyordum ben dead triger ama overclock suz. Overclock la kasmazdi heralde

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye

byAndroid

byAndroid

Üye
S3 mini de gpu yu bilen varsa söyleyebilir mi google sormaya üşendiğim

• Beğen

Üst Alt