302 pek öyle çatır çutur oynatacak grafik işlemcisi değil. Ha açar en düşük ayarlarda oynatır mı bilmem. 220/305'li telefonlarda bile yeri geliyor kasıp duruyor.Bence dead trigeri çatır çatır oynatır gibi bi izlenim verdi bana
Adreno 305 çok kötü değil orta grafik ayarları için yeterli302 pek öyle çatır çutur oynatacak grafik işlemcisi değil. Ha açar en düşük ayarlarda oynatır mı bilmem. 220/305'li telefonlarda bile yeri geliyor kasıp duruyor.
Ama yani 71 yaşında dead trigger oynayacak değil ya.
ama adreno 302 biraz şüpheliyim ...305'e laf söyleyen olmadı. 305 oynatır sorun yok ama dead trigger gibi oyunlar içinde en minimumu 305 veya 220.Adreno 305 çok kötü değil orta grafik ayarları için yeterliama adreno 302 biraz şüpheliyim ...
Adreno 305 dead triggeri en dusuk ayarlarda degil orta grafik ayarlarda da oynanabilir305'e laf söyleyen olmadı. 305 oynatır sorun yok ama dead trigger gibi oyunlar içinde en minimumu 305 veya 220.
Adreno 302 ve 205 birbirine benzer ve 205 galaxy s1 seviyelerinde olduğundan pek sanmıyorum şimdiki oyunları öyle çatır çatır oynatacağını. Candy crush falan ayrı mesele ama yani dead trigger biraz zor be kardeşim.

Minimum derken ayarlardan bahsetmedim. Daha çok doğru dürüst kasmadan oynayabilmeyi kast ettim. Orta seviyede başta kasmıyor ama oyunda devam geldikçe kasıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 220 ile yüksek ayarlarda bile oynayabilmiştim ama neyse ya 302'de oynatır belki kasmadan belli olmaz.Adreno 305 dead triggeri en dusuk ayarlarda degil orta grafik ayarlarda da oynanabilir![]()
Bazı telefonlarda öyle olabilir ama bendekinden bahsettiğiniz sorun yok 1 saat oynarim yaklasikMinimum derken ayarlardan bahsetmedim. Daha çok doğru dürüst kasmadan oynayabilmeyi kast ettim. Orta seviyede başta kasmıyor ama oyunda devam geldikçe kasıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 220 ile yüksek ayarlarda bile oynayabilmiştim ama neyse ya 302'de oynatır belki kasmadan belli olmaz.
Neyse ya yeniden dedeciğimize hayırlı olsun.Bazı telefonlarda öyle olabilir ama bendekinden bahsettiğiniz sorun yok 1 saat oynarim yaklasik![]()
Kardesim deneyip yorumunu yazacagindan suphem yok ama tahminen ne zaman yazabilirsin?Bence dead trigeri çatır çatır oynatır gibi bi izlenim verdi bana
Tahminen bayramda el öpmeye gittiğindeKardesim deneyip yorumunu yazacagindan suphem yok ama tahminen ne zaman yazabilirsin?

Tahminen bayramda el öpmeye gittiğinde![]()

Benim için geç yinede teşekkür ederim kardesimHaftaya cumartesi yada öbür hafta cumartesi