fp2 sürümünü kullanıyoduysan önce yine fp2 sürümü dosyalarıyla flash attıysan değişen bişe olmaz, eğer fp1 sürümünden fp2 sürümüne yükselttiysen değişen bişeler olacaktır tabiki
Arkadaşım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ama şu var ki ilk defa bu tarz bi telefon kullanıyorum desteğinide buradan almaya çalışıyorum forumları okuyup çözümler buluyorum kendimce bulamazsam işte böyle soruyorum
şimdi fp1 fp2 sürümü nedir bilmiyorum
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...-pureview-telefonlara-flash-atmak-660222.html
burada ki konuyu takip edip flash attım şimdilik çalışıp çalışmadığını deneyemedim wın kullanıyorum gittiğim lokanta cafe gibi yerde denedim çalışmadı çevrede de wifi ağı yok

deneyince o konuda bilgilendireceğim. teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
[ENGİN];5517241' Alıntı:
ag hedeflerinden baglantılarını kontrol et şebeke ve wlan agı internet olarak görünür içeriklerini kontrol ettikten sonra wlanı öncelikli olarak en üstte olması gerek yine olmazsa baglantını diger aglara kooyalayıp dene
bunları denemiştim olmadı forumda bu tip sorun yaşayanlara cevapları okudum flash at düzelir demelerinin dışında ki herşeyi yapmıştım olmamıştı şimdi flash attım henüz deneyemedim
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
20 lira çok nokia bayisine git 5 tl yazılım la format aynı şey zaten modemi resetlemeyi denedinmi
Nokia bayisi yok yani kvk garantili ürün 2 aylık felan telefon verin servise yollayalım dediler telefoncuda 20 tl dedi bende eve geldim yukarıda verdiğim linki takip ettim sanırım flash ı başardım ama henüz deneyemedim .