701 wifi bağlantı problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meczubca

Üye
    Konu Sahibi
701 wifi bağlantı problemi
701 wi fi ile bağlantı kuramıyorum. Telefon wifi ile bulduğu ağlara şifrelerini girip bağlantı kur dendiğinde 1 sn lik kadar bile değil bağlanmak için tarama yapıyor ama bağlanmıyor. Sorunu ve çözümü ne olabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Telefonu yeniden başlatmayı denedinmi olmazsa modemini resetle

• Beğen
Tepkiler: meczubca
backwater

backwater

Üye
mac filtreleme olabilir modemde , baglanmana izin vermiyordur....

• Beğen
Tepkiler: meczubca

meczubca

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Öncelikle belirtmek isterim ki bu tip bir telefonu ilk defa kullanıyorum. Özellik ve ayarları konusunda pek bi bilgim yok kullanarak öğrenmeye çalışıyorum.

Bu gün bayiie telefonu gösterdim orada anlayan arkadaşta bağlanamadı. Her hangi bir wifi ağına bağlan dendiğinde şifre girdikten sonra bağlanmaya çalışılan ağ için altta -biliniyor- yazıyor ve bağlanmıyor. bayii de verin servise yollayalım ortalama 15 gün içinde gelir dediler bende internet için telefonsuz kalmamak adına henüz vermedim. Başka bir telefoncuya gittiğimde ise versiyon atalım düzelir fiyat olarak 20 tl 2 saat içinde alırsın dediler henüz onuda yaptırmış değilim. Çözüm için önerileriniz var mı arkadaşlar ?..

backwater

backwater

Üye
yazılımı suitten yeniden yükle o zaman yine olmazsa flash atmayı biliyorsan flash at yazılımdan kaynaklanıyorsa düzelir... boş yere telefoncuya 20 tl verme :)

meczubca

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım nokia tele flash attım amma oldumu anlayamadım *#0000# yapınca eski değerlerin aynını gösteriyor değişen birşey olması gerekmez mi flash 4.0 java 2.5 diğerleride işlem yapmadan önceki gibi değerler. Acaba bi problem mi var ?

releases bölümünde en alttaki seçeneği seçtim farklı seçenekler de vardı bölümde telefon sıfırlandı yüklediğim herşey gitmiş telefonun hızı artmış yenilikler var amma doğru yapıp yapmadığından emin değilim ?

wifi da bağlantım olmadığı için henüz deneyemedim deneyince haber vereceğim. yukarıda ki diğer konularda bilginiz dahilinde yardım edebilir misini acaba

backwater

backwater

Üye
fp2 sürümünü kullanıyoduysan önce yine fp2 sürümü dosyalarıyla flash attıysan değişen bişe olmaz, eğer fp1 sürümünden fp2 sürümüne yükselttiysen değişen bişeler olacaktır tabiki

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ag hedeflerinden baglantılarını kontrol et şebeke ve wlan agı internet olarak görünür içeriklerini kontrol ettikten sonra wlanı öncelikli olarak en üstte olması gerek yine olmazsa baglantını diger aglara kooyalayıp dene

Kayahan14

Kayahan14

Üye
20 lira çok nokia bayisine git 5 tl yazılım la format aynı şey zaten modemi resetlemeyi denedinmi

meczubca

Üye
    Konu Sahibi
fp2 sürümünü kullanıyoduysan önce yine fp2 sürümü dosyalarıyla flash attıysan değişen bişe olmaz, eğer fp1 sürümünden fp2 sürümüne yükselttiysen değişen bişeler olacaktır tabiki

Arkadaşım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ama şu var ki ilk defa bu tarz bi telefon kullanıyorum desteğinide buradan almaya çalışıyorum forumları okuyup çözümler buluyorum kendimce bulamazsam işte böyle soruyorum :)

şimdi fp1 fp2 sürümü nedir bilmiyorum

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...-pureview-telefonlara-flash-atmak-660222.html

burada ki konuyu takip edip flash attım şimdilik çalışıp çalışmadığını deneyemedim wın kullanıyorum gittiğim lokanta cafe gibi yerde denedim çalışmadı çevrede de wifi ağı yok :) deneyince o konuda bilgilendireceğim. teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5517241' Alıntı:
ag hedeflerinden baglantılarını kontrol et şebeke ve wlan agı internet olarak görünür içeriklerini kontrol ettikten sonra wlanı öncelikli olarak en üstte olması gerek yine olmazsa baglantını diger aglara kooyalayıp dene

bunları denemiştim olmadı forumda bu tip sorun yaşayanlara cevapları okudum flash at düzelir demelerinin dışında ki herşeyi yapmıştım olmamıştı şimdi flash attım henüz deneyemedim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

20 lira çok nokia bayisine git 5 tl yazılım la format aynı şey zaten modemi resetlemeyi denedinmi

Nokia bayisi yok yani kvk garantili ürün 2 aylık felan telefon verin servise yollayalım dediler telefoncuda 20 tl dedi bende eve geldim yukarıda verdiğim linki takip ettim sanırım flash ı başardım ama henüz deneyemedim .

backwater

backwater

Üye
*#0000# yazıp arama tuşuna basarsan gösterir fp1 mi fp2 mi oldugunu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş sorun donanımsal bir sorun değilse burda ki arkadaşların yardımı ile sorun çözülür,belkide senin attığın flash dan sonrada çözülmüş olabilir.yani servis enson çare.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt