701 müzik çalar sorunu ( yardım )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
701 müzik çalar sorunu ( yardım )
arkadaşlar bugün ilk defa telefonun ve kulaklığın müzik performansını merak ettiğim için telefona 1 tane mp3 attım fakat kulaklığı takmadığım zaman müzik çalardan müziği açtığımda dışarıya cızırtı şeklinde çalıyor müzik .. Hem sd karta hemde telefonun kendi hafızasına atıp denedim ama dışarıya verdiği ses dediğim gibi cızırtı şeklinde çıkıyor .. Fakat kulaklığı takınca düzeliyor. Ve çok gariptir ki hafıza kartına attığım müziği çalarken müzik çalar ayarları açılmıyor ama dahiliye atınca ayarlar açılıyor bu normal mi ?

Hoparlörlerde sorun olduğunu düşündüm ama telefonun içinde gelen müzikleri çatır çatır çalıyor . Bu arada telefona attığım şarkıyı youtube dan program ile mp3 e dönüştürmüştüm acaba bundan kaynaklı olabilir mi ?

Bir başka sorum da güzel bir müzik çalar tavsiye edermisiniz ?

ANIL

ANIL

Admin
Youtube ile ilgili olabilir. Genelde oradan son ses ile açılan müziklerde cızırtı yapıyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim direk mp3 olarak şarkı indirip dene youtube mp3 converter bazı şarkıları çok cızırtılı hale getiriyor ben de kendime indirmiştim pc de hiç açmadan telefona attım iğrençti ses pc de açtım gene aynı..

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için sağolun beyler dediğiniz gibi sorun mp3 converter yüzündenmiş direk mp3 olarak indirince düzeldi :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne demek ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt