Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
701 mi android mi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
QUANTİN
Üye
Konu Sahibi
701 mi android mi
arkadaşlar nokia 701 almak istiyorum.. fakat android işletim sistemli cihaz mı alsam diye düşünüyorum 700 tl ye kadar önerebileceğiniz cihazlar varsa sevinirim.. teşekkürler..
[ENGİN]
Üye
arkadaşım sana tavsıyem neye ihtiyacın varsa ihtiyaçlarıni karşilayacak bır cihaz al 1 2 ay sonra pisman olmazsın
arkadaşlar nokia 701 almak istiyorum.. fakat android işletim sistemli cihaz mı alsam diye düşünüyorum 700 tl ye kadar önerebileceğiniz cihazlar varsa sevinirim.. teşekkürler..
701 kulanıcısı olarak 701 al pişman olmazsın belle harika
Symbianize
Üye
Engin ustadima katiliyorum neye ihtiyacin varsa onu al pisman olmazsin
QUANTİN
Üye
Konu Sahibi
çok teşekkür ederim beyler Son Kararım 701
Türe
Üye
Ayni fiyata daha iyi androidler var , ben android diyorum.
bahadir09
Üye
bir kerede olaya donanım olarak bakmaz mı bu androidciler. @türe bana 701den teknik özellikler olarak daha donanımlı bir cihaz söyle valla söyle.. olay işletim sisteminde değil olay teknik özelliklerde. ben kullanıyorum 701 i şuan cihaz harika hızlı yeni güncellemeyle 1.3 ghz ye de çıktı oh. oyun oynarken de sıkıntı yok 512 mb ekran kartı süper kaldırıyor.nfc özelliği felan da cabası