701 kullananlar platformu

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA 701'İN SİZDE BIRAKTIĞI EN BÜYÜK ETKİ NEDİR?

• MÜKEMMEL BİRŞEY BU

Kullanılan: 76 43.9%
  • İHTİYACIMI KARŞILIYOR

Kullanılan: 68 39.3%
  • KEŞKE BAŞKA BİR CİHAZ ALSAYDIM

Kullanılan: 15 8.7%
  • TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI

Kullanılan: 22 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    173
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
İkisinde de ayarları aynı yaptım ama farklılık var sanki ikisininde sisteminde. Belle aynı sürüm.
evet bende bi kaç şeye rastladım..

---------- Eklendi @ 21:33:05 ---------- Yazıldı @ 21:32:34 ----------

bir de benimde telde takılmalar oluyor swipe unlockdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum kullanan var mı?

---------- Eklendi @ 21:57:09 ---------- Yazıldı @ 21:33:05 ----------

evet aynen tft lcd ekran var el alışkanlığı işte
701 de tft deil mi

---------- Eklendi @ 22:01:44 ---------- Yazıldı @ 21:57:09 ----------

bir de benimde telde takılmalar oluyor swipe unlockdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum kullanan var mı?

701 de tft deil mi
pardon
IPS-LCD miş de en parlak ekran diye tanıtmadı mı nokia bunu .s

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

701 de tft deil mi

olabilir oda aynı 1000nit parlaklık mevcut

andreoni

Üye
Ben nUnLock kullanıyorum takılma olmuyor. Pro versiyonunu bulup dene derim.

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 701 e microsoft office mobile geldi. şimdi yüklüyorum.
:)
bende smart office quick office pro ve abode reader yüklüydü onların yaptıığ işi yaparmı sizce

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşlar 701 e microsoft office mobile geldi. şimdi yüklüyorum.
:)
bende smart office quick office pro ve abode reader yüklüydü onların yaptıığ işi yaparmı sizce
ben de şuan yüklüyorum kardeşim onların yaptığı işin çok daha fazlasını yapar ben quick office i direk sildim bile :) adobe kalsın yeter

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeş. acaba sadece okuma m var yoksa oluşturmamı ona emin olamadım insin bakalım:)) keşke pdf okuyucu da batrındırsa da 3 prpogramı bir silsem:)))

---------- Eklendi @ 17:53:40 ---------- Yazıldı @ 17:52:21 ----------

nihaYET BİTTİ yeniden aç kapa yapcam. ek paket gelmeyecek mi ne buparçalar geliyo:((( html 5 barındıran bir tarayıcı şart bence

---------- Eklendi @ 17:56:56 ---------- Yazıldı @ 17:53:40 ----------

pdf okuyucu da var:) ben diğerlerini temizliyrum

---------- Eklendi @ 18:25:39 ---------- Yazıldı @ 17:56:56 ----------

ben yükledim çok güzel ama pdf okuyuc pdf dosyalarını görmüyo:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
cihaz modeli nedir?

erollcelik

erollcelik

Üye
microsoft office nasıl varsayılan uygulama yapabiliriz.Benim tel 701.

andreoni

Üye
Benim de 701. Microsoft office güncellemesi yok ki yawss :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
panık yok hepsine bir anda gelmiyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Güncellemelerde alttaki yenile butonuna basın ben 701 de güncelledim sorunsuz

andreoni

Üye
arkadaşlar birde ben weather widget ini silmek isterken yanlışlıkla nokianın hava durumu uygulamasını sildim. Ovi de internette arattım bulamadım. Nerden bulabilirim?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mağazadan nokia mapsı tekrar yükle gelir hocam

andreoni

Üye
arkadaşlar fp1 güncellemesi geldi :)

---------- Eklendi @ 18:10:30 ---------- Yazıldı @ 16:54:27 ----------

İlk izlenimlerim şöyle:
- Alttan çıkan menüler gri renkte olmuş, yazılar incelmiş ve geri tuşu kaldırılmış. Menüyü kapatmak için ekranda menü dışında bir yerlere basmak gerekiyor.
- Orta tuşa basınca gösterilen açık uygulamalar menüsü küçültülüp daraltılmış. Çerçeve kaldırılmış sekmeli web tarayıcısı gibi olmuş.
- Tema efektleri seçeneği kaldırılmış. Otomatik efekt ama kendisinin.
- Sesi sanki biraz daha artmış gibi geldi. Uygun bir zamanda deneme yaparım :)
- Ram i az yoruyor sanırım. Used RAM: 220 MB Free RAM: 281 MB
- Telefon hafızasına format atmış gibi düşünebilirsiniz. Telefon hafızasına yüklü olanlar gider. Telefonu tekrar hacklemek gerekiyor. İşi kötü yanı ThemeFx kullanıyordum o şu an değişiklik yapamıyor. Programları kaldırıp tekrar yükleyince düzelir diye düşünüyorum.
- Web tarayıcısında seçenek butonuna basınca butonlar büyüktü. Şimdi küçülmüş ve incelmiş. Ekranın ortasında durmuyor alttan menü olarak geliyor yine gri ve ince yazılar.
-Mesaj yazma bölümünde tuşların arası açılmış yazım kolaylaşmış. Sol alttaki yeşil onaylama butonu değişmiş aşağı indir butonu olmuş. Keşke değişmeseydi yeşil daha iyiydi. Sağ alttaki silme butonu da hafiften değişmiş.
-Işık zaman aşımı eklenmiş. (Tabi yoktuysa şimdi hatırlayamadım varmıydı diye :))

İnceledikçe yazarım ;)

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Pack i yukledim google maps artik çalişmiyo:(( geri döneceğim sanirim belle ye

pirenuri

pirenuri

Üye
ya banada microsoft apps gözükmüyor :S

---------- Eklendi @ 19:04:09 ---------- Yazıldı @ 19:03:45 ----------

arkadaşlar fp1 güncellemesi geldi :)

---------- Eklendi @ 18:10:30 ---------- Yazıldı @ 16:54:27 ----------

İlk izlenimlerim şöyle:
- Alttan çıkan menüler gri renkte olmuş, yazılar incelmiş ve geri tuşu kaldırılmış. Menüyü kapatmak için ekranda menü dışında bir yerlere basmak gerekiyor.
- Orta tuşa basınca gösterilen açık uygulamalar menüsü küçültülüp daraltılmış. Çerçeve kaldırılmış sekmeli web tarayıcısı gibi olmuş.
- Tema efektleri seçeneği kaldırılmış. Otomatik efekt ama kendisinin.
- Sesi sanki biraz daha artmış gibi geldi. Uygun bir zamanda deneme yaparım :)
- Ram i az yoruyor sanırım. Used RAM: 220 MB Free RAM: 281 MB
- Telefon hafızasına format atmış gibi düşünebilirsiniz. Telefon hafızasına yüklü olanlar gider. Telefonu tekrar hacklemek gerekiyor. İşi kötü yanı ThemeFx kullanıyordum o şu an değişiklik yapamıyor. Programları kaldırıp tekrar yükleyince düzelir diye düşünüyorum.
- Web tarayıcısında seçenek butonuna basınca butonlar büyüktü. Şimdi küçülmüş ve incelmiş. Ekranın ortasında durmuyor alttan menü olarak geliyor yine gri ve ince yazılar.
-Mesaj yazma bölümünde tuşların arası açılmış yazım kolaylaşmış. Sol alttaki yeşil onaylama butonu değişmiş aşağı indir butonu olmuş. Keşke değişmeseydi yeşil daha iyiydi. Sağ alttaki silme butonu da hafiften değişmiş.
-Işık zaman aşımı eklenmiş. (Tabi yoktuysa şimdi hatırlayamadım varmıydı diye :))

İnceledikçe yazarım ;)

ya o gri menü işi çok kötü olmuş

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler özellikle ekran parlaklığını otomatikten çıkarıp parlaklığı sonuna kadar açtığınızda sizde de alttaki yes/no tuşlarının etrafından ışık sızıyormu çizgi şeklinde ? ama parlaklık kısıktayken belli belirsiz bir ışık sızıyor ve bu sızmalar karanlık ortamda belli oluyor .. sizde de varmı böyle birşey ?

yani binlerce 701 içinden böyle bir şeyin benim başıma gelmesi imkansızdır herhalde : )

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
var var bende de var ara açık olduğundan sızıyor ışık takılma o kadar ufak bi detay :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt