701 kilit kodunu unuttum nasıl yapacaz

Sponsorlu Bağlantılar

elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
701 kilit kodunu unuttum nasıl yapacaz
selam arkadaşlar arkadaşımın 701 cihazı vardı kilit kodunu unutmuş bende n8 deki gibi hard format attım tel açıldı ingilizce new securty code dedi kodu girdim sonra tekrar la dedi yaptım ama olmadı 2 3 kez denedim gene olmadı şimid öyle duruyor bunu halletmenin yolu nedir saygılar

kaderkillioğlu

Üye
cıhazı nokıa ovı den yedekle ve yazılımını tekrar yuklemeyı dene yapamazsan teknık servıse getır muhtemelen yazılım yötemıyle kırarlar.

elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
Hayır benim anlamadığım şu telefonu arkadaşıma verdim gitti bir tamirciye verdi servisede değil yaptı nasıl oluyor hangi programları kullanıyorlar bu dükkanlar flash mı atılıyor yoksa satun mı almak gerekiyor anlamadım gitti

kalbimdesiin

Üye
Sen telefon kapalı flaş atacaksın temizinden flaş atarken dead kutusunu işaretle options dan rofs 2 ve 3 de sw reset ve backup store işaretli olsun sonra refurbish le bas flaşı

Mert045

Mert045

Üye
Ben kendim kurcalarken 5800 kilit kodunu sıfırladım jafla bi ara konu açmayı düşünüyorum boş bi zamanımda buraya da link atarım.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Telefoncularda şifre kırıcı program var öyle herkes te olmaz onun bi işlevi var telefoncu olmadığımdan bilmiyorum. Fakat en garanti yol eğer telefonunda oyun müzik programlar var ise bunların da kaybolmasını istemiyorsan ( bir daha yüklemeye üşeniyorsan ) git telefoncuya 2 dk ya şifreyi sıfırlayıp versin.... Yok uygulama falan boş hiçbirşey yüklemedim diyorsan eğer telefona HardFormat at bu kadar Flashla falan uğraşma hata yaparsan yorar seni....