PhoNetInfo nun 3.0 ın altındaki bir versiyonunu kullanıyorsun demek herhalde Cihazını tanıyamamış o yüzden standart bir bilgiyi yazmış Hatta işlemcin de Arm4 müş Son güncel versiyon 3.6 idi onda da 808 in 1,3 ghz olduğunu falan eklemişlerdi, 3.7 çıkarsa 2. nesil cihazlar için de 1,3 ghz diye bilgi ekleyebilirler ama önceki mesajlarda da dediğim gibi PhoNetInfo bir benchmark programı değil sadece belli standart bilgiler ışığında cihaz modelini ve sürümünü tanıyıp bilgi veriyor
Aşağıdaki yeni özellikleri ve güncelleme seçeneklerini Nokia 701 için kullanılabilir.
•Bu tür müzik çalar, hava tahmini, My Location, Facebook, Twitter, ve NFC gibi yeni aletler,
•Film ve müzik için Dolby Surround ses
•Heyecan içinde yüksek kaliteli YouTube videoları, Flickr yakındaki fotoğraf ve yakındaki tweets için HTML5 desteği Tarayıcı 8.2,
•Telefonun işlemci hızı genel performansını artırarak, 1.3 GHz 1 GHz yükselmiştir
İyiki Nokia 603 almamışım. Xperia Pro düşünmeden önce kesinlikle 603 alacağım diyordum aniden caydım. Bütün sınırları zorlayıp Xperia Pro aldım. Şimdi "oh be" dedim yaw