Tavsiye 700 tl ye wp yada android önerileriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
    Konu Sahibi
700 tl ye wp yada android önerileriniz ?
Merhaba arkadaşlar. Bütcem belirttiğim gibi 700 tl .daha üzerine çıkamam. Ben general mobile 4g ye ikna olmuş durumdayım yinede fikrinizi sormak istedim . Lumia 820 de düşünüyorum mantıklı ve ucuz ama donanım eski. Bu bütçeye uygun wp yada android farketmez donanım özellik olarak beni üzmeyecek bir telefon arıyorum.önerikerinizi bekliyorum

Franzen245

Üye
4G derim , Donanım uyumlu yazılımı google tarafından destekleniyor :oke:

Emre

Üye
Uygulama & Güncellleme konusunda sıkıntı çekmemek için GM 4G :oke:

Son düzenleme:
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
gm 4g ( oyun oynayacaksan tercih etme oyun konusunda sıkıntıları var ama 2 sene en hızlı güncellemeleri alırsın)
victor u2 (güncellemeyi dert etmezsen diğer her konuda çok iyi hatta fiyatına göre en iyisi en yüksek grafikli oyunu en yüksek detayda 0 kasmayla oynarsın)

ersncak42

Üye
Merhaba arkadaşlar. Bütcem belirttiğim gibi 700 tl .daha üzerine çıkamam. Ben general mobile 4g ye ikna olmuş durumdayım yinede fikrinizi sormak istedim . Lumia 820 de düşünüyorum mantıklı ve ucuz ama donanım eski. Bu bütçeye uygun wp yada android farketmez donanım özellik olarak beni üzmeyecek bir telefon arıyorum.önerikerinizi bekliyorum
Lumia 735 ya da 925 al kardeşim.735 hepsiburadada 600 tl ve çok iyi bir telefon hem de yeni çıktı sayılır.925 in de tasarımı felan iyi bende var ama ısınma sorunu 735 e göre fazla.bu telefonlara da bir bak derim

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
aşağıdaki adreslerde Lumia 640 ile ilgili satış bilgileri var..
640 XL değil de 640 modeline bakarsanız işinize yarar, fiatı da 700 TL
HIZLIAL

HEPSIBURADA

ersncak42

Üye
aşağıdaki adreslerde Lumia 640 ile ilgili satış bilgileri var..
640 XL değil de 640 modeline bakarsanız işinize yarar, fiatı da 700 TL
HIZLIAL

HEPSIBURADA
Hocam bu 640 ney öyle ya ben bu kadar berbat tasarım görmedim özellikleride 735 den kötü fiyatı da daha pahalı.Tekrar soyluyorum alacak arkadaşa 735 den şaşma :)
Bu Microsoft telefonları nokianın mis gibi malzeme kalitesine ve tasarımına yaklaşamaz bile

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Hocam bu 640 ney öyle ya ben bu kadar berbat tasarım görmedim özellikleride 735 den kötü fiyatı da daha pahalı.Tekrar soyluyorum alacak arkadaşa 735 den şaşma :)
Bu Microsoft telefonları nokianın mis gibi malzeme kalitesine ve tasarımına yaklaşamaz bile
Ben yakından bakmadım, sadece özelliklerine bakarak önerdim.
Albenili değil mi?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Değil :) zaten özellik olarak da 735 den hiç bir üstünlüğü yok
L 640 5 inc, 640 XL 5.7 inc
735 'in ekran özelliği kaç?
Eğer 4,5 veya 5 inc ise iyi..
ben fazla büyük olanını sevmiyorum, cep'e sığmıyor..
Tuğla gibi duruyor da.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Olabilir.
Herkesin kendi zevkine göre de değişiyor.
Bendeki ideal ekran L 920 , L930, L925 gibi..
Yuvarlak falan da sevmiyorum.
ASlında L 735 lerin fiyat durumu da iyi.. Bu aralar hem 1 nci eli, hem de ikinci el piyasasında daha ucuzunu bulmak mumkun..
Bu duruma göre geriye sadece L 640 XL nin popülerliği kalıyor galiba..
Neyse.. Konuyu da dağıttık bu arada.
Arkadaşımızın kafası karışmasın : ) )

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Lumia 640.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şu anda hem 640 hem de 640 XL satışta.
Tercih soruyu soran arkadaşımızındır : ) )

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim hepinize. 6 ay öncesine kadar en düşük lumia olan l520 kullandım . Kamera flaşı olmaması dışında her işimi gördü.wp sistemi tartışılmaz derecede seri yağ gibi hiç donma bile yapmamıştı ancak uygulama dedimmi orda duraksıyodum. Ah şu uygulama sorunu çözülse hiç düşünmeden wp alırdımda ah wp. İki gün daha düşüneyimde keşke demiyim daha sonra :)

arkeno

arkeno

Üye
huawei nin telefonlarını öneririm

Türk-X

Türk-X

Üye
Eger 900tlye cikabilirseniz lenovo vibe x2 guzel secenek gibi gorunuyor :)

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
    Konu Sahibi
malesef bütçem700 tl