700 TL sınır android telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theyunus

theyunus

Üye
Galaxy wonder Enistem ve bir arkadasım aldı
Büüvüüüüüeeeeeghhhh
Hic beğenmedim
Daha bir tane bile uygulama yüklemeden takılıyor telefon
Samsung s2 yi de gördüm bir yakınımda
One yaw
Nokia 5800 gibi dahi goruntusu yok
Berbat
Ama Nokia'da fosssss
En
En
En
Ennnnnmm iyisi
İPhone
Kesinlikle
Apple teknoloji harikaları oluşturuyorlar
Gercekten bravo
Ben zamanında Nokia'cı idim ama
O eskidendi
Şimdi
iPhone
Tek gecerim
Herkese bu teknolojiden yararlanmasını tavsiye ederim

ImProBabLe

ImProBabLe

Üye
    Konu Sahibi
Karar vermiş daha konuyu okumaz bence ..

okuyorum hatta kafam biraz karıştı neo v nin hiç bir sitede sağlamlık testini
göremedim bu telefon 1 kere yere düşünce parçalancakmı nolcak acaba hala biraz fiyatı attırabilirim eminim tek benim sorunum değildir telefon aramak

lgkg300

lgkg300

Üye
isterseniz bir de xpria ray ürününe bakın 8mp kamerası var 1000mhz hızı bir bakın derim

ImProBabLe

ImProBabLe

Üye
    Konu Sahibi
isterseniz bir de xpria ray ürününe bakın 8mp kamerası var 1000mhz hızı bir bakın derim

oda güzele benziyor yakın zamanda büyük teknoloji mağazasına gidip neo v , ray , galaxy w karşılaştırması yapıp alıcam heralde birini daha fikri olan varsa beklerim

lgkg300

lgkg300

Üye
oda güzele benziyor yakın zamanda büyük teknoloji mağazasına gidip neo v , ray , galaxy w karşılaştırması yapıp alıcam heralde birini daha fikri olan varsa beklerim

Enes gardaşim sana söyle bir tavsiyede bulunayım bu şekilde daha fazla kafan karışır ve cebinden çok para çıkar yazıktır. Gel kardeşini dinle söyle yapalım:

Öncelikle ihtiyacını belirle
Mesela 3 mp kamera 5 mp vs
Daha sonra ekran çözünürlüğü vs...
Yani diyeceğim o ki ihtiyaçlarını yani beklentilerini öncelikle kafanda oluştur telefonda neleri görmek istiyorsun, alacağın telefonda olmazsa olmazları seçin öyle telefonlara bakın. Yoksa hakikaten kafanız çok karışır işin içinden çıkamazsiniz.

Forumdaki arkadaşlar sağ olsunlar yardımcı oluyorlar ama herkesin beğenisi farklı ve kendi beğenisine göre size telefon öneriyor. Kimisi büyük ekran der, kimisi klavye olmazsa olmaz der. Kimisi de der ki 3g görüntulu görüşme yoksa telefona telefon demem vs.. Örnekler çoğaltılabilir. Sen gel gardaşini dinle telefondan beklentilerini olmasını istediklerini bir kağıda yaz ve yazdıklarını telefonlarda ara hangisi tam uyuyorsa onu al. Çünkü telefonu sen kullanacaksın.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

Hayırlı günler

ImProBabLe

ImProBabLe

Üye
    Konu Sahibi

Enes gardaşim sana söyle bir tavsiyede bulunayım bu şekilde daha fazla kafan karışır ve cebinden çok para çıkar yazıktır. Gel kardeşini dinle söyle yapalım:

Öncelikle ihtiyacını belirle
Mesela 3 mp kamera 5 mp vs
Daha sonra ekran çözünürlüğü vs...
Yani diyeceğim o ki ihtiyaçlarını yani beklentilerini öncelikle kafanda oluştur telefonda neleri görmek istiyorsun, alacağın telefonda olmazsa olmazları seçin öyle telefonlara bakın. Yoksa hakikaten kafanız çok karışır işin içinden çıkamazsiniz.

Forumdaki arkadaşlar sağ olsunlar yardımcı oluyorlar ama herkesin beğenisi farklı ve kendi beğenisine göre size telefon öneriyor. Kimisi büyük ekran der, kimisi klavye olmazsa olmaz der. Kimisi de der ki 3g görüntulu görüşme yoksa telefona telefon demem vs.. Örnekler çoğaltılabilir. Sen gel gardaşini dinle telefondan beklentilerini olmasını istediklerini bir kağıda yaz ve yazdıklarını telefonlarda ara hangisi tam uyuyorsa onu al. Çünkü telefonu sen kullanacaksın.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

Hayırlı günler

eyvallah sağolasın kısaca aradığım özellikler kemara görüntülü görüşme falan hikaye zaten hepsinde en az 5 mp kamera var 5 mp iyidir ekran çözünürlüğü fazla olsun ekran büyüklüğü fazla olsun yoksa android almanın manası yok zaten bide biraz hızlı olsun uygulamalarda kasmasın yeter

crismax

crismax

Üye
o zaman neo v al 5 mp kamerası ayrıyetten hd video cekim kaydı yapıyor 1ghz işlemci ve en önemlisi hdmi cıkısı bence neo v tek gecerim bu fiyata

maxikral12

Üye
atrix bulabilirsen 2. elini filan

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy wonder Enistem ve bir arkadasım aldı
Büüvüüüüüeeeeeghhhh
Hic beğenmedim
Daha bir tane bile uygulama yüklemeden takılıyor telefon
Samsung s2 yi de gördüm bir yakınımda
One yaw
Nokia 5800 gibi dahi goruntusu yok
Berbat
Ama Nokia'da fosssss
En
En
En
Ennnnnmm iyisi
İPhone
Kesinlikle
Apple teknoloji harikaları oluşturuyorlar
Gercekten bravo
Ben zamanında Nokia'cı idim ama
O eskidendi
Şimdi
iPhone
Tek gecerim
Herkese bu teknolojiden yararlanmasını tavsiye ederim
Okurken üşendim yahu düzgün yazın şu yorumları :zzz:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Xperia U ya bakabilirsin

bolamanle

Üye
Motorola atrix

maxikral12

Üye
3gs öneren arkadaş o fiyata w ve neov nin belirgin olarak daha üstün olması seni üzdü heralde 3gs in bittiğini hepimiz biliyoruz yeni oyunların hiçbirini açmıyo

ImProBabLe

ImProBabLe

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar uzun zamandır neo v kullanıcısıyım uzun zaman dediğim 1 ay olmadı daha :D herneyse telefon çok güzel de dün bi saçmalık farkettim donma oyunlarda kasma falan olmuyor ama telefon sarjda iken çok kasıyor sadece bende mi böyle acaba?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Evet arkadaşlar uzun zamandır neo v kullanıcısıyım uzun zaman dediğim 1 ay olmadı daha :D herneyse telefon çok güzel de dün bi saçmalık farkettim donma oyunlarda kasma falan olmuyor ama telefon sarjda iken çok kasıyor sadece bende mi böyle acaba?
Şarjda iken normal.Kullanma zaten şarjda iken fazla.

Regenit

Regenit

Üye
neo v nın işlemcisi ile W nin işlemcisi neredeyse aynı.

Bir kac kışıde duydum adamda wonder varmış hic begenmemış satmış neo v almış hic tavsiye etmem diyor wondere.

Ama karar senin sen alacan telefonu

Zaten wonder'ın işlemcisi oc ' lidir.

theyunus

theyunus

Üye
Bizim Eniste aldı
Prog yüklemeden
Takılmalar yani donmalar oluyor
Valla heç begenmedim
4s başka guzel

furkan176

furkan176

Üye
sony ericsson neo v bütçene uyhun telefon ve güzel telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt