700 liraya kadar android önerileriniz......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keremkocaman01

Üye
    Konu Sahibi
700 liraya kadar android önerileriniz......
arkadaşlar yakın zamanda almayı düşünüyorum android telefon. maximum bütçem 700 lira. android olması şart. fakat turkcell t11 tarzı küçük telefonlar olmasın. ben örneğin s5830 galaxy ace isimli telefonu buldum. sizden daha iyi olduğuna inandığınız telefonları bana önermenizi istiyorum. şimdiden teşekkürler...

cyber

cyber

Üye
25 tl daha ver neo v al

legend5858

legend5858

Üye
Aman uzak dur derim.İşlemci hızı 1 ghz den az olan andoroid cihazları alma işine yaramaz.

fnldstntn

Üye
neo v

Narutodth

Narutodth

Üye
725 liraya xperia neo v var 480x800 pixel bravia engine ekran teknolojisi, 1ghz işlemci hızı 512mb ram..

tempestshine

tempestshine

Üye
5MP kamera,Led flaş,Otofokus,HDMI çıkışı,3G,WLAN,Adobe Flash Hepsiburada.com'da 800 TL

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş neo v o fiyata alabileceğin en iyi telefon olabilir

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ben de bugün neo V aldım(kutusunda hiç kullanılmamış 600 lira :) ) tabi maxicep üyelerinin tavsiyesi üzerine gayet memnunum hatta baya memnunum tam oyun canavarı :) tasarım desen mükemmel..ama galaxy ace alıp başını yakma kardeşim aman :)

keremkocaman01

Üye
    Konu Sahibi
çok saolun benimde sayenizde biraz bilgim oldu. neo v :D peki htc iyimidir ?

__xXx__

__xXx__

Üye
CorbyW

CorbyW

Üye
Nasılda görmemişim bu konuyu.. Neo V tabii ki. Bilmek istediğin bir şey var mı Neo V hakkında?

forever1907+

Üye
Neo v

----------Eklendi @ 21:58:04 ---------- Yazıldı @ 21:57:28 ----------

Bulabilirsen ideos x5

ßy Mirza

ßy Mirza

Üye
neo v al :oke:

keremkocaman01

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş 25 lira daha ver neo v al demiş ama bimeksde 800 lirayı geçmiş. vatan bilgisayarda da aynısı. ben ucuzunu nereden bulucam bunun..

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
kardeş sony ericson xperia ray bi bak derim telefon harikasi ikinci elini 700e alırsın.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
100 150 daha biriktir neo v al kardeşim 700 liranın üstüne koy gidipte ace falan alma pişman olursun

guesy2

Üye
bi arkadas için yazmıstım aynı mesajı sanada gönderiyorum belki biraz bilgilendirir seni

kesinlikle htc hd2 al, bu fiyata sıfırını bulabilirsin, bu telefon bir efsane, eski bir telefon fakat su sayılan telefonlardan daha yüksek özelliklere sahip, orjinalinde windows mobile ile geliyor fakat kolayca android yükleyebilirsin, geliştiriciler bu telefon üzerinde cok calısıyor, hala populerliğini yitirmemiş, android os kullanan arkadaslar hala ics (android) güncellemesini almamışken ben 1 ay öncesinde kullanmaya başladım hatta sıkıldım bile, canım sıkıldıkca rom değiştiriyorum, üstelik htc desire, desire hd , sensation xl e ait romlar bile mevcut bu cihaz için eğer sıfır hiç kullanılmamıs bir htc hd2 bulabilirsen kaçırma, bu telefon bir efsane :))))

ParduSS

ParduSS

Üye
akakçe.com da şuan 600 tl

keremkocaman01

Üye
    Konu Sahibi
onur çok saol akakçe.comda gerçekten çok ucuz. 1-2 haftaya almaya çalışıcam. tam 600 değil ama ona yakın. herkese çok saolun önerileriniz için. hepinizin önerilerine teker teker baktmı. tekrar çok saolun...

cnk52

Üye
Tekrar Neo V öneriyorum. Fiyat performans canavarı bir cihaz.
Yalnız 2 tane neo var.
Birisi neo diğeri neo v. Bİizm önerdiğimiz 5mp kamerası olan. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt