Telefon Tavsiyesi 700-800 TL Telefon önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
S3 mini üste 120 verip 820 alcan doğru anladım sanırım. Yapma bence

ozakin70

ozakin70

Üye
@br1903
Hoops yorumuna dikkat et ben sadece cesit sundum mesajini duzenlersen sevinirim

br1903

br1903

Üye
S3 mini üste 120 verip 820 alcan doğru anladım sanırım. Yapma bence
neden kardes ? stabil bir telofona gececegım + andorıd zamanla çop olmaya baslıyor
@br1903
Hoops yorumuna dikkat et ben sadece cesit sundum arkadasa mesajini duzenlersen sevinirim
ben size mal gibi derken ıphone 3 5 ınch ve degmez bır telofon s3mınım vardı yan yana oynadık subwayı fılan benımkı kafasına vuruyodu

ozakin70

ozakin70

Üye
ben size mal gibi derken ıphone 3 5 ınch ve degmez bır telofon s3mınım vardı yan yana oynadık subwayı fılan benımkı kafasına vuruyodu

Evet bu gibi şeyler icin noktalama isaretleri var. Kullanmak lazim.

0MG90

0MG90

Üye
iOS 7.1 ile iPhone 4 düzeldi onu da alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
neden kardes ? stabil bir telofona gececegım + andorıd zamanla çop olmaya baslıyor

Romla falanda stabilliği yakalarsın. Hadi geçiyosun bide üste neden para veriyosun

Nev3r back d0wn

Nev3r back d0wn

Üye
    Konu Sahibi
Ekranı büyük olsun biraz oyun oynarım kamerası güzel olsun ama genelde facebook , mesajlaşma felan öyle kullancam

br1903

br1903

Üye
Romla falanda stabilliği yakalarsın. Hadi geçiyosun bide üste neden para veriyosun
Android zamnla cop oliyor windows phone ayricalkk islemcisi filan kat kat iyi 820 nin piyasa oyle zaten

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
En çok tercih edilen yada tutulan yada işini gören hangisi? Androidde her türlü şeyin bi uygulaması var bi çözümü var. Wp daha tam oturamadı tamam stabil ama hiç Donanımı yüksek bi android cihaz kullandınmı? Ben Yaklaşık 1 sene android kullandım halada devam ediyorum şuanki cihazımda hiç öyle çöplük bi durum yok memnunum. Eminim S3 mini nin bile piyasası 820 den iyidir ;)

4un6si

4un6si

Üye
s3 mininin özellikleri biraz fazla kesilmiş o biraz sıkıntı yaratabilir

br1903

br1903

Üye
En çok tercih edilen yada tutulan yada işini gören hangisi? Androidde her türlü şeyin bi uygulaması var bi çözümü var. Wp daha taoturamadı tamam stabil ama hiç Donanımı yüksek bi android cihaz kullandınmı? Ben Yaklaşık 1 sene android kullandım halada devam ediyorum şuanki cihazımda hiç öyle çöplük bi durum yok memnunum. Eminim S3 mini nin bile piyasası 820 den iyidir ;)
Windows phone 8.1 ile androidlerin tum uygulamalari geliyo nerdeyse 820 ozellikeri s3 miniden kat jat iyi ayirca bnm pekde oyunla ism olmaz feys whtsapp
s3 mininin özellikleri biraz fazla kesilmiş o biraz sıkıntı yaratabilir
Ozellik bakimndan oyle onun icn degistirilyorum zaten

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kat kat iyi dediğinde işlemci dışında pek bi fark göremiyorum. Onun android olması yeter :)

Üst Alt