Telefon Tavsiyesi 700-800 TL Telefon önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Nev3r back d0wn

Nev3r back d0wn

Üye
    Konu Sahibi
700-800 TL Telefon önerileriniz
Telefon önerilerinizi bekliyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Lumia 820 yada 720 bu fiyatlarda sanırım. Moto g. Discovery. Biraz beklerseniz discovery 2 850 den çıkacak. 100 daha ekleyebilirsenizde nexus 4 iyi tercih.

fk555897

fk555897

Üye
Ben Nexus 4 veya Lumia 820 öneririm.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Kardeşim sen önce beklentilerini yaz ondan sonra öneri yapalım. Yoksa ben sana Windows Phone da öneririm Android de , IOS ta.

Invoke

Invoke

Üye
Diskavri 2.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
2.el olarak 800 liraya çok iyi telefonlar bulabilirsin.androidte htc one gibi s4 gibi.biraz zor ama bulunabiliyor.windows Phone olarakta 925 var bu fiyatlarda.kullanımına bağlı olarak kararı sen ver

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Invoke

Invoke

Üye
2.el olarak 800 liraya çok iyi telefonlar bulabilirsin.androidte htc one gibi s4 gibi.biraz zor ama bulunabiliyor.windows Phone olarakta 925 var bu fiyatlarda.kullanımına bağlı olarak kararı sen ver

İstediği kadar 2. el olsun Htc One 800 liraya çok zor bulursunuz.
İstediği kadar 2. el olsun Htc One 800 liraya çok zor bulursunuz.

Diyordum ki 850liralık ilan gördüm, ne kadar temizdir bilemeyiz. 1200 filan eder, bence.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Araştırmak lazım birazda şanslı olmak lazım.tum htcler 800 lira değil ama vat olanlarda var ve arada denk gelebiliyor yanlış anlaşılmasın :)

Nev3r back d0wn

Nev3r back d0wn

Üye
    Konu Sahibi
0 düşünüyorum ben lumialar güzel ama 512 ram li olur alıcağım o ilerde sorun yaratır diye düşünüyorum android e gelirsek discovery harici alabileceklerimi moto g xperia l nexus 4 ama bulunmuyor pek o htc one x zorlaya bilirsem vede xperia sp hangisi sizce arkadaşlar

beytullah6767

beytullah6767

Üye
htc one x'e bulaşma

HeroMR

HeroMR

Üye
Ne için kullanacağına bağlı.
Pek fotoğraf çekmem (çünkü flaşı yok), oyun oynarım, sosyale girerim dersen Lumia 525 (teknosada 499TL kalan parayı da cebe at, alacağın çoğu telefondan daha iyi olacağına emin olabilirsin)

Film izlerim, fotoğraf çekerim ama oyun da oynar sosyale de girerim dersen Lumia 625 (750TL civarı asla Lumia 720 alma 625 kat kat daha iyi)
Not: 1GB rami olmadığı için 625 alırsanız her oyunu oynayamazsınız. (Subway Surfers, NBA Jam, Fifa14 gibi ama yine de Asphalt8 gibi kaldırdığı çok sayıda oyun var çok da kafaya takmayın 3-4 oyunu oynamazsınız altı üstü)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
O zaman bulabilirsen nexus 4 bulamazsan xperia sp. S3 falanda olur.

0MG90

0MG90

Üye
Discovery2 en iyisi bence o fiyata istemem diyorsan Moto G bence.

Nev3r back d0wn

Nev3r back d0wn

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 625 aklımda ama ppi değeri düşük wp de yazılarla çok bi sistem sorun yaratır mı ?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
cihazda olmasını istediğiniz özellikleri belirtirseniz daha iyi yardımcı olur arkadaşlar

4un6si

4un6si

Üye
cihazda olmasını istediğiniz özellikleri belirtirseniz daha iyi yardımcı olur arkadaşlar
arkadaşım haklı .
ayrıca HTC desire 500 var GMD den daha iyi sonuçlar veriyor ve ekranı 480x800 olmasına rağmen söylemeseler anlamazsın . incelemelerde bile duydum ekrandaki başarısını .
prestigio 5044 de güzele benziyor

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Lumia 625 incelemerde falan biyere kiyamadıklarını söylüyolardı onu alma bence. Daha ucuza 525 falan al. Adamlar tamam büyük ekran iyi hoşta ona göre bi ppi değeri falan olmadığını söylüyolardı.

ozakin70

ozakin70

Üye
İphone 4e guncellemede geldi baya olumlu yorumlar var ios6ya donmus gibi oldu deniliyor

br1903

br1903

Üye
kardes 820 bıde arkdaslar s3mini üste 820 alıcam 120 lira verıyorum ıyımı sızce ?

Üst Alt