Şuan pusulayı hazırlıyorum photoshop'ta :)
Doğuş Pertez Emekli Yönetici keremerson' Alıntı: Şuan pusulayı hazırlıyorum photoshop'ta Genişletmek için tıkla ... o deil ne kadar sürer.9
keremerson' Alıntı: Şuan pusulayı hazırlıyorum photoshop'ta Genişletmek için tıkla ... o deil ne kadar sürer.9
abdurrahmanz Üye Negative' Alıntı: Evet bende katılabilirim böylece 40 olmuş olur sayımız. Katılan herkese başarılar 5 yıllık , en eski ve beni herkesin tanıdığı avatarımı kullanıyorum artık. Genişletmek için tıkla ... 1. olursan 1000 puanı ne yapcaksın lazım mı Sana başarılar dilerim başta Negative ve diger yarışmacılara
Negative' Alıntı: Evet bende katılabilirim böylece 40 olmuş olur sayımız. Katılan herkese başarılar 5 yıllık , en eski ve beni herkesin tanıdığı avatarımı kullanıyorum artık. Genişletmek için tıkla ... 1. olursan 1000 puanı ne yapcaksın lazım mı Sana başarılar dilerim başta Negative ve diger yarışmacılara
yunus yavuz Üye keremerson' Alıntı: Tamam kardeşim sen katılmak istediğini söylemiştin 41 katılımcı yaparak seni de alıyorum hak geçmesin Genişletmek için tıkla ... çok sağol
keremerson' Alıntı: Tamam kardeşim sen katılmak istediğini söylemiştin 41 katılımcı yaparak seni de alıyorum hak geçmesin Genişletmek için tıkla ... çok sağol
keremerson Üye Konu Sahibi rococo' Alıntı: katılmak ıstıyorum.. saygılarımla... Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm arkadaşım katılımlar bitti, konu başlığınıdamı görmedin ??
rococo' Alıntı: katılmak ıstıyorum.. saygılarımla... Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm arkadaşım katılımlar bitti, konu başlığınıdamı görmedin ??
kurt bey Üye c_yangoz' Alıntı: bende katılmak istiyorum avatarı yeniledim Genişletmek için tıkla ... konu başlığında büyük harflerle katılımlar bitti diye yazmasına rağmen katılmak istediğini belirten yangoz arkadaşa bi alkış
c_yangoz' Alıntı: bende katılmak istiyorum avatarı yeniledim Genişletmek için tıkla ... konu başlığında büyük harflerle katılımlar bitti diye yazmasına rağmen katılmak istediğini belirten yangoz arkadaşa bi alkış
canturgay Üye kurtoğlu85' Alıntı: konu başlığında büyük harflerle katılımlar bitti diye yazmasına rağmen katılmak istediğini belirten yangoz arkadaşa bi alkış Genişletmek için tıkla ... :
kurtoğlu85' Alıntı: konu başlığında büyük harflerle katılımlar bitti diye yazmasına rağmen katılmak istediğini belirten yangoz arkadaşa bi alkış Genişletmek için tıkla ... :
kurt bey Üye milagros_zuzu' Alıntı: kendime oy vercem ama olmuyo yaaaa Genişletmek için tıkla ... nasıl yani?
canturgay Üye milagros_zuzu' Alıntı: kendime oy vercem ama olmuyo yaaaa Genişletmek için tıkla ... öyle bişey varsa bende yapayımm...
milagros_zuzu' Alıntı: kendime oy vercem ama olmuyo yaaaa Genişletmek için tıkla ... öyle bişey varsa bende yapayımm...